Utrolig god mat med fantastisk underholdning! Maten kom raskt og var utrolig god. God og rask service!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Helene-gronbech! Velkommen igjen🤩
22–26 av 70 anmeldelser
Irsk pub sentralt beliggende på Karl Johan. Fokus på visning av sport på tv. MEGET bra utvalg av visningsskjermer i lokalet. Hver lille sittegruppe hadde sin skjerm. Bedre enn jeg har sett tidligere. Bestilte noe snacks, slik som hotwings og dirty fries. Smakte helt ok. Diverse øl på tap. God Irish Coffee. Kunne nok vært 1 ekstra på jobb, men opplevde ikke lang venting som andre beskriver. Dette selv om det var visning av fotball på skjermen og moderat mengde mennesker i lokalet.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Jon K😊 Vi håper å se deg igjen snart!
Ha mange fler folk i baren da det er fotballkamper. Sirup! Lange køer, misfornøyde kunder, taper tusenvis av kr.
Finn en annen bar! Elendig service, trege ansatte i baren som ikke tok hensyn til dårlig køkultur! Ber gjester om å gå før stengetid etter siste servering er foretatt. Trubadur som kunne finne noe annet å gjøre en lørdagskveld. Trist med et lokale med enorm potensiale. Dårlig service gjør at vi garantert ikke kommer tilbake, for et smil er noe man bør kunne forvente 🤷♀️
Tusen takk for tilbakemeldingen din rital352. Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd dette hos oss. Vi skal ta dette med oss videre internt. Vi håper at du ønsker å besøke oss ved en senere anleding, og at du får en bedre opplevelse da😊
Her kan en ikke gjøre annet enn å anbefale på det sterkeste å styre unna. En svært negativ opplevelse. Mange andre fine barer i Oslo som heller fortjener et besøk.