“Supert!”
Anmeldelse av The Wild Rover

The Wild Rover
Vurdert som nr. 1 322 av 2 124 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. Her finner du 330 sitteplasser, 42 skjermer, trubadurer og en innholdsrik mat- og drikkemeny.
Anmeldt 21. august 2022

En ordentlig gjennomført irsk bar! Alt fra dekor til mat minner om Irland!
Tvér i alle kriker og kroker! Hit kommer vi tilbake :D

Takk, 497emiln
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 497emiln🤩 Vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 11. august 2022

Utrolig god mat med fantastisk underholdning! Maten kom raskt og var utrolig god. God og rask service!

Takk, Helene-gronbech

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Helene-gronbech! Velkommen igjen🤩

Anmeldt 7. august 2022

Irsk pub sentralt beliggende på Karl Johan. Fokus på visning av sport på tv. MEGET bra utvalg av visningsskjermer i lokalet. Hver lille sittegruppe hadde sin skjerm. Bedre enn jeg har sett tidligere. Bestilte noe snacks, slik som hotwings og dirty fries. Smakte helt ok. Diverse øl på tap. God Irish Coffee. Kunne nok vært 1 ekstra på jobb, men opplevde ikke lang venting som andre beskriver. Dette selv om det var visning av fotball på skjermen og moderat mengde mennesker i lokalet.

Takk, Jon K

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Jon K😊 Vi håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Ha mange fler folk i baren da det er fotballkamper. Sirup! Lange køer, misfornøyde kunder, taper tusenvis av kr.

Takk, G6814UQtommyh
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Finn en annen bar! Elendig service, trege ansatte i baren som ikke tok hensyn til dårlig køkultur! Ber gjester om å gå før stengetid etter siste servering er foretatt. Trubadur som kunne finne noe annet å gjøre en lørdagskveld. Trist med et lokale med enorm potensiale. Dårlig service gjør at vi garantert ikke kommer tilbake, for et smil er noe man bør kunne forvente 🤷‍♀️

Takk, rital352

Tusen takk for tilbakemeldingen din rital352. Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd dette hos oss. Vi skal ta dette med oss videre internt. Vi håper at du ønsker å besøke oss ved en senere anleding, og at du får en bedre opplevelse da😊

Reisende som så på The Wild Rover, så også på

Har du vært i The Wild Rover? Del dine erfaringer!