“Trussel og ubekvem”
Anmeldelse av The Wild Rover

The Wild Rover
Vurdert som nr. 1 317 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. Her finner du 330 sitteplasser, 42 skjermer, trubadurer og en innholdsrik mat- og drikkemeny.
Anmeldt 14. oktober 2023

Utrolig dårlig vektere . Kom ditt klokken 01:45 og ene vekterne sier 2 av oss er «for fulle « men den ene venninnen vår kommer inn som har drukket like mye .. når vi da sier at vi er overhodet ikke fulle blir ene vekterne utrolig hissig og truer med ene og det andre og sier utestedet er stengt .. som ikke stemmer .. den andre vekteren snakker da utenlandsk til den hissige vekteren om og gå inn mens han snakker rolig med oss og forklarer ting .. da kommer han andre gjentatte ganger ut døren og sier voldsomme ting og truer oss .. veldig upassende og skremmende opplevelse

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Ruben S
Guest Relations Skagstindgruppen, Owner på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Hei,
Først vil vi takke deg for tilbakemeldingen din. Veldig leit å høre at dere hadde denne opplevelsen hos oss, og vi beklager at dere har blitt behandlet på denne måten. Vi har tatt dette videre, og varslet vaktselskapet vi bruker om hendelsen. Dette er ikke slik man skal bli møtt i døren hos The Wild Rover.

Takk igjen for tilbakemeldingen, og vi ønsker dere selvfølgelig velkommen igjen på et senere tidspunkt. Vennlig hilsen The Wild Rover /ved Guest Relations Skagstindgruppen

Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

Rasistiske dørvakter! En skam for menneskeheten. Vi var fire politibetjenter og én brannmann fra tre forskjellige land. Dørvaktene var åpenbart rasistisk mot minst én av selskapet, i det de overhørte to av oss ha en diskusjon om religion på utsiden av lokalet, og ba den ene britiske politibetjenten som ytret en negativ holdning til den irske katolisismen, om å forlate lokalet.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Karina F
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2023

Hei Karina,
Først vil vi takke deg for tilbakemeldingen din. Veldig leit å høre at dere hadde denne opplevelsen hos oss, og vi beklager på det sterkeste at dere har blitt behandlet på denne måten. Vi har tatt dette videre, og varslet vaktselskapet vi bruker om hendelsen. Dette er ikke slik man skal bli møtt i døren hos The Wild Rover.

Anmeldt 25. juni 2023

Helt tragisk sted. En ble nektet inngang pga han såkalt hadde slappe øyne. Langt i fra full etter fire øl. Men har du derimot pupper og lårkorte skjørt, kan du være så full og sjanglete du bare vil.

Dessverre ikke første gang dette skjer på dette stedet, men definitivt siste gang jeg drar dit.

Ps: jeg er en av de med pupper og lår selv.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Mette H
Guest Relations Skagstindgruppen, Owner på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2023

Hei Mette,

Takk for tilbakemeldingen din. Lei oss for at opplevelsen ikke ble slik du og dere hadde sett for dere. Dette er ikke slik vi ønsker at puben vår oppleves, og vi setter stor pris på tilbakemeldingen og tar den med oss videre.

Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Ett bra sted med godt utvalg av mat og drikke. Mye bra utvalg av ølsorter og matretter, som Shepherd pie, kan virkelig anbefale den retten. Veldig sentralt sted, med hyggelig staff. Fikk ett mye bedre inntrykk nå, en forrige gang. Midt nye stamsted når jeg er i Oslo.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Flying_Scot_norse
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Railwayroadtrip😊 Velkommen igjen!

Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Blid og hyggelig betjening. Ryddige og rene bord. Rent på toalettene. God mat.
Rask servering. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Adelheid F
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Adelheid F😊 Velkommen tilbake!

Reisende som så på The Wild Rover, så også på

Har du vært i The Wild Rover? Del dine erfaringer!