“Ikke gå dit om du vil spise”
Anmeldelse av The Wild Rover

The Wild Rover
Vurdert som nr. 1 315 av 2 124 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. Her finner du 330 sitteplasser, 42 skjermer, trubadurer og en innholdsrik mat- og drikkemeny.
Anmeldt 27. april 2024

Meget støyfullt lokale. Dårlig service. Ventet over en time på mat selv om vi hadde bestilt bord. Og da burgeren kom var maten kald.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Birgitte I

Anmeldt 20. februar 2024 via mobile enheter

Altfor dyrt, 139; for 0,4l pils.. Og når du skal betale er det lagt opp til minimum 10% tips. Tips er bra men altfor dyr pils og mat. En liten helt ok burger med litt fries koster nesten 300 kroner.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Erland Mathias S
Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

Vi hadde bestilt julebord til 12 pers lang tid i forveien , men når vi ankom var det full Bodø Glimt fest. Det var knapt nok plass til oss, og det var helt tomt for mat. Utrolig dårlig

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 196vegardb
Anmeldt 16. desember 2023

Dette er den dårligste opplevelsen noen gang. Makan til elendig juletallerken og service skal du lete lenge etter. Ribba var helt uspiselig, til 450kr er dette terningskast 0

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Sven Erik A
Anmeldt 15. oktober 2023 via mobile enheter

Her hadde det litt å si hvem bartender man traff på i baren. Ei var imøtekommende og prøvde så godt ho kunne, han andre virket det som hadde svært lite kompetanse og var ikke et snev av garnityr eller noe spesielt godt humør bak baren. Så stadig at de som jobbet der var fraværende… Noe stive priser her, men blir vel fort det når det ligger midt på Karl Johan. Noe sjefete dørvakter, ikke mot oss, men hørte de mot andre gjester.
Var en kar som spilte noen låter, han valgte mange fine slagere så folk kunne synge med, men dessverre kunne han tekstene dårlig…
Men syntes også det er noe rart at på en lørdag kl 00 på en plass som ligger så bra til som denne, så var det kun 2 bord her. Men kanskje folk har hatt dårlig opplevelser selv og ikke velger å bruke stedet

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Meander59620483429
Guest Relations Skagstindgruppen, Owner på The Wild Rover, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din. Veldig leit å høre at dere hadde denne opplevelsen hos oss, Vi har tatt dette videre internt, og har også varslet vaktselskapet vi bruker om hendelsen.

Takk igjen for tilbakemeldingen, og vi ønsker dere selvfølgelig velkommen igjen på et senere tidspunkt. Vennlig hilsen The Wild Rover /ved Guest Relations Skagstindgruppen

Reisende som så på The Wild Rover, så også på

Har du vært i The Wild Rover? Del dine erfaringer!