“Meksikansk kjøkken på toppnivå!”
Anmeldelse av La Mayor

La Mayor
Anmeldt 5. november 2023 via mobile enheter

Om du vil erfare at meksikansk mat kan være noe helt annet og langt bedre enn Tex-mex, er dette stedet. Smaksmeny med spennende retter fra ulike regioner i Mexico, kjennetegnes av rene smaker, forsiktig krydder og umami i hver rett - vi drakk godt fatøl, men neste gang blir det drike fra spennende vinmenyer - anbefales.

Dato for besøk: november 2023
Takk, bj_rnw983

Anmeldt 27. juli 2023 via mobile enheter

Maksopplevelse, nydelig kombo med vin og mat. Hyggelig betjening. Nydelige smaker, herlig sammensetning og herlig vin sammen med mat

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 111stigs
Anmeldt 5. februar 2022 via mobile enheter

En skjult perle jeg ikke hadde hørt om, men for et kult sted!
Interiør, mat og service var helt topp, her var så å si alt på stell.
Jeg spiste tre forretter, alle tre veldig gode, fulle av smaker og spennende ingredienser:

Ceviche
Scampi
Tamal

Knall service, med en kelner som forklarte hva vi spiste, og ga oss litt innføring i meksikansk historie og.

Dette stedet anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, TinaAM87
Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juli 2024
Anmeldt 8. april 2024

Dato for besøk: april 2024

Reisende som så på La Mayor, så også på

Har du vært i La Mayor? Del dine erfaringer!