“10/10”

Vurdert som nr. 566 av 2 124 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Organic vegan and vegetarian comfort food
Beskrivelse: Organic vegan and vegetarian comfort food
Anmeldt 16. mars 2024

Jeg trenger at det kommer et slik sted som dette i Bergen ❤️ super mat og super service❤️ kommer til å anbefale stedet til alle

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Sandra M

Anmeldt 5. februar 2024

Hadde reservasjon, men måtte vente 10 minutter på å bli møtt av servitør. Kaotisk og trykket stemning, virket som servitørene ikke hadde noe kontroll. Han som virket å være hovmester var kjempesur, pisket servitørene rundt. Beordret og kjeftet også på gjester som de var soldater når de ønsket å få hjelp/ bestille bord. Opptil flere bord og gjester som kom innom dro igjen på grunn av dårlig service og lang ventetid. Vi ventet på maten i 45 minutter. Helt grei mat med tanke på at man betalte 350kr, som er en meget dyr lunsj. Anbefaler IKKE denne plassen videre.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, Maren Schevik L
Anmeldt 28. januar 2024 via mobile enheter

Maten var ok, men det var dårlig service. Fikk feil kaffe og posjert egg som var hardkokt, sur betjening. Kjøkkenet hadde for mye å gjøre i forhold til antallet mennesker som var der så det tok sin tid før de «rettet opp» feilene. I tillegg ble vi pushet ut så snart vi hadde spist ferdig, selv om reservasjonen det var igjen 30 minutter av reservasjonen, føltes stressende og ikke ok. Anbefaler dessverre ikke stedet selv om maten var ok.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 557inac
Anmeldt 24. september 2023 via mobile enheter

Vi ventet 20 min på bord (hadde bestilt) det tok en time før maten kom på bordet (tok lang tid både å få bestilt og få maten, andre bord fikk maten før oss) på bestillingen hadde vi bordet i 1,5 time. Det brukte vi på å vente på både bord og mat, men likevel kastet de oss ut så fort vi var ferdige med å spise. Maten er helt ok, stive priser, dårlig service kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Jeanetteh87
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

I utgangspunktet har Kumi et godt utgangspunkt med spennende lunsjmeny. Men vi ble stående ute i 10 minutter med kun halvparten av bordene i bruk(!!!). Etter 25 minutter kom servitør med meny(etter at vi hadde vært inne to ganger og etterlyst). Samtidig fikk vi beskjed om at det var utsolgt for nesten all mat på menyen.

Vi dro

Dato for besøk: september 2023
Takk, Anders E

Reisende som så på Kumi Oslobukta, så også på

Har du vært i Kumi Oslobukta? Del dine erfaringer!