“Deilig førjulsmiddag i hyggelig selskap! ”

Sanremo Restaurant & Pizzeria
Anmeldt 13. desember 2023

Deilig pizza, og veldig god service. Svært hyggelig lokale. Fikk servering veldig raskt, og maten kom fort. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Margaret F

Anmeldt 9. juli 2023

Vi var å spiste her i går, da var maten helt nydelig 😍
MEN, i dag fikk vi servert søppel.
Jeg ber om medium stekt, men får noe så seigt som gummi (umulig å tygge), når jeg klager på maten får jeg beskjed om at den er medium stekt…. Jeg velger å ikke spise maten, men får tilbudet om å få ny mat, noe jeg takker ja til, da får jeg noe som er fullstendig uferdig (viser til bilder av lilla biff)
Betjeningen er frekke og spydige i sine svar.
Også maten min mor bestiller, rekesalat. Her ser dere bilde av veldig gamle egg, en farge som minner meg om egg som har vært i kjøleskapet i minst tre dager, tzatziki smakte som tam majones. min mor spiser heller ikke maten sin.

Man forventer å få god service og god frisk mat når man betaler nesten 400 kroner for en hovedrett.
Jeg har vært på Sanremo tre ganger på 30 timer, å jeg kommer aldri tilbake såfremt ikke Sanremo ringer meg og rydder opp i dette!

Anbefaler å styre unna disse folkene

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Nikolai B
Anmeldt 27. juni 2023

Her får du servert en av byens beste Shawarma og Falafel.
Liker att man får varmepose ved take-away.
Hyggelig personal og grei pris.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, KristofferK67
Anmeldt 23. april 2023

Måtte lete for å finne skalldyr i pastaen. Frutti Di mare pasta, var egentlig nesten bare pasta. Veldig mye støy i lokalet

Dato for besøk: november 2022
Takk, Toril B
Anmeldt 26. november 2022 via mobile enheter

Vi ble veldig hyggelig mottatt og maten og vin var helt topp. Mørere indrefilet og lammefilet får du ikke. Pannacotta og sjokolade-fondant var også helt nydelig. Kjempehyggelig interiør og god atmosfære. Dit vil vi tilbake.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Trinetell

Reisende som så på Sanremo Restaurant & Pizzeria, så også på

Har du vært i Sanremo Restaurant & Pizzeria? Del dine erfaringer!