“Veldig bra🤩”
Anmeldelse av Three Little Birds

Three Little Birds
Anmeldt 30. desember 2023 via mobile enheter

Vi gikk hit etter et restaurantbesøk.veldig fint lokale, god service og spennende drinker.😊Vi koste oss og kommer gjerne tilbake en gang🤩

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Badeanna

Anmeldt 1. september 2023

Havnet her tilfeldig etter en anbefaling fra en venn. Utrolig fint lokale, godt utvalg av drinker , veldig dyktig bartender og kjempekoselig eier tilstede. Skal tilbake hit, og anbefaler på det varmeste.

Dato for besøk: august 2023
Takk, hanaoa
Anmeldt 25. mars 2023 via mobile enheter

Dette er et veldig hyggelig sted med koselig atmosfære. De her god service og jeg kommer gjerne tilbake hit. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, carinamaarud
Anmeldt 21. september 2022

Three Little Birds kan anbfales på det sterkeste. Vært der flere ganger sommeren og høsten 2022, og alltid fantastisk god service. Føler seg alltid velkommen.Det er jo uungåelig å ikke nevne taket, som er satt sammen av flere tusen silkeblomster,

De har ikke eget kjøkken men de har inngått et samarbeid med andre lokale næringsdrivende. På den måten kan du bestille for eksempel pizza, som leveres av Storo Grill. Jeg spiste pizza der og den var helt super, og rask levering fra naborestauranten.

Vil videre si at Grethe og Rashwan, som ere eiere, er utrolig hyggelige og hjelpsomme mennesker.

Dette stedet kan definitivt anbefales og jeg kommer definitivt tilbake

Dato for besøk: september 2022
Takk, Jan G
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Drinker av høy kvalitet, hyggelige og imøtekommende ansatte og vakkert blomstertak❤️ Eneste jeg savner er en bedre lunsjmemy ellers er alt perfekt!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 624karolineb

Reisende som så på Three Little Birds, så også på

Har du vært i Three Little Birds? Del dine erfaringer!