Det ble ingen vinterferie på fjellet for oss i år. I stedet fikk vi oss en helt fantastisk opplevelse på Sommerro fra fredag til lørdag, på tampen av vinterferien. I tillegg til at verken min kone eller jeg hadde bodd på Sommerro, er det viktig å legge til at det er svært lite som slår det å være hotellgjest i egen by.
Fra vi sjekket inn på Sommerro, fredag ettermiddag etter jobben, til vi kom hjem igjen ca 24 timer senere, beveget vi oss ikke utenfor Sommerros hotell. Nesten alt er helt ypperlig. Jeg skriver nesten, for dette koster i grenselandet fryktelig mye. Men samtidig sitter vi igjen med en opplevelse vi sent - om noen gang - kommer til å glemme. Alt, fra innsjekkingen, til det fantastiske rommet, den ekstremt gode sengen, atmosfæren på hele hotellet, alle de nydelige menneskene som gjør sitt beste for å gi deg den eksklusive følelsen av å bli sett og tatt vare på, til den nydelige maten, den overdådige frokosten, Vestkantbadet, treningsstudioet og frem til det uunngåelige tidspunktet for oppholdets slutt, og utsjekkingen, er på et ekstremt høyt nivå.
Alt i alt et uforglemmelig døgn.