Meg og kjæresten min booket en Room for Romance-pakke for å komme oss litt bort fra hverdagen og få en avslappende og koselig helg. Jeg hadde ingen spesielle forventninger, da jeg aldri har bodd på Sommerro før, kun spist hos Ekspedisjonshallen. Oppholdet ble over all forventning og tanker, og all skryt til personale - fra resepsjon til Vestkantbadet til TAK (hvor vi spiste 5 retters). Helt eksepsjonelt flinke ansatte som virkelig kan servicefaget og genuint bryr seg om de besøkende. Frokosten er den beste hotellfrokosten jeg har hatt, med stort utvalg og hvor vi i tillegg fikk inkludert en rett fra a la carte menyen.
Middagen på TAK var helt nydelig, og her også må jeg trekke frem ufattelig god service fra både servitør og manager. Vi ble altfor mett av de nydelige rettene før vi skulle avslutte med dessert, og ba om å få droppe desserten, selv om dette var inkludert i pakken vi hadde bestilt. Her forventet vi ingenting tilbake, ettersom det var vår egen beslutning. Likevel fikk vi beskjed om at vi fikk to glass vin på huset siden vi ikke ønsket dessert. Veldig positivt overrasket og følte oss skikkelig ivaretatt! Nydelig mat og utrolig hyggelig host som møtte oss og viste oss til bordet!
Alt i alt et supert opphold, og vi kommer mer enn gjerne tilbake! Anbefales på det sterkeste 😊