“Byens beste sjømat”
Anmeldelse av Aquarie

Aquarie
Anmeldt 14. november 2023 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste!
Utrolige smaksopplevelser, nydelig vin og hyggelig atmosfære. Beste østersen vi har spist. 6/6 - må prøves

Dato for besøk: november 2023
Takk, 220heidis

Anmeldt 12. november 2023

Ankom litt før bordreservasjonen og ble meget godt mottatt!
Ble servert en 4-retter som var godt sammensatt og med gode smaker. Vinpakken fungerte utmerket som prikken over i’en! Meget god service gjennom hele måltidet. Anbefaler restauranten på det varmeste. Tusen takk, vi kommer garanter tilbake😊

Dato for besøk: november 2023
Takk, Hege S
Anmeldt 23. oktober 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat og vin. De benytter seg av topp råvarer og skaper magi med dem. Skal absolutt tilbake ved første anledning!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Joakim W
Anmeldt 26. august 2023

Dette er den 4.gangen vi har vært her, og vi har vært svært fornøyde hver eneste gang. Absolutt ett av Oslos beste steder! Ypperlig service, og mat med riktig mengde syre og sting.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, ChristianH4984
Anmeldt 7. juli 2023

Vi hadde en utrolig god opplevelse hva gjelder både mat og service. En oppmerksom og kunnskapsrik servitør kombinert med en utrolig god matopplevelse frister til gjentagelse. Takk for oss, anbefaler dette stedet på det sterkeste! Hilsen Elisabeth og Geir

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Elisabeth K

Reisende som så på Aquarie, så også på

Har du vært i Aquarie? Del dine erfaringer!