Veldig dyr taxitur!

Tok taxi i 18min - 1250kr. Denne turen har jeg tatt mange ganger med andre selskaper både natt og... les mer

Anmeldt 10. juni 2024
Petter H
Fornebu, Norge
SENTRUM Taxi svindler passasjerer

SENTRUM Taxi svindler passasjerer Å måtte betale 2195,- for en taxitur på i underkant av 18 km... les mer

Anmeldt 17. april 2024
140christinh
Oslo, Norge

1924 av 41 anmeldelser
Anmeldt 15. mai 2023

Utrolig userøst! Betalte 1000,- søndag morgen for en tur som har kostet maks 700,- på nattestid før.
Tar ikke telefonen når jeg forsøker å få tak i dem.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Annette P
Anmeldt 13. mai 2023

Svært dyrt. Turen burde kostet maks 500 kr, men den kostet 800 kr. Sjåføren påstod at dette var vanlig helgetakst. Han kjørte også en rute som var tregere og lengre enn det som var optimalt og mente at han tok en snarvei. Neste gang velger jeg OsloTaxi.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, 417bj_rnn
Anmeldt 29. mars 2023

Altfor dyrt, kjører feil, tar ikke telefonen. Det er vanskelig å forstå at disse for lov til å kjøre taxi.

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, AnneB3556
Anmeldt 25. mars 2023 via mobile enheter

Dette selskapet tar helt spinnville priser. Vi betalte nesten 50% mer enn tilsvarende strekning for Oslotaxi. Hold deg unna!

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, 750yngveh
Anmeldt 16. mars 2023 via mobile enheter

Svinedyre satser. 🤬 Tok taxi samme vei til og fra restaurant - hhv kl. 20 og 22.30. Sentrum Taxi, som vi tok på returveien, var 3 ganger så dyr som det vi betalte til restauranten.
- Et godt råd er å ta et mere seriøst firma. Hyggelig kar, men ikker verd 3x.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, JohnQN