Veldig dyr taxitur!

Tok taxi i 18min - 1250kr. Denne turen har jeg tatt mange ganger med andre selskaper både natt og... les mer

Anmeldt 10. juni 2024
Petter H
Fornebu, Norge
SENTRUM Taxi svindler passasjerer

SENTRUM Taxi svindler passasjerer Å måtte betale 2195,- for en taxitur på i underkant av 18 km... les mer

Anmeldt 17. april 2024
140christinh
Oslo, Norge

Anmeldt 24. september 2023

English: EXPENSIVE! Take Oslo Taxi instead.

Hei, jeg og min kjæreste ble praiet av en kar som kjørte sentrum taxi fra Gardemoen til Oslo lørdag natt. Taksameteret skjøt i været og vi ba til slutt om å bli satt av på en bensinstasjon når vi nærmet oss hjemme fordi det var så latterlig overpriset. Sjekket fastpris på Oslo taxi til sammenligning, og vi betalte 3-4 ganger vanlig pris. Jeg håper at taxisjåføren som kjørte oss leser dette, og at han har dårlig samvittighet for å ha utnyttet oss på denne måten, spesielt tatt i betraktning at vi fortalte han at vi var studenter. Tenk å livnære seg av andres naivitet og tillit. Jeg begriper ikke hvordan disse taxisjåførene sover godt om natten.

Takk, 129celinen
Anmeldt 19. september 2023 via mobile enheter

Taxie prisen ligger jevnt over 50% dyrere enn NorgesTaxi (sammenliknet) Dette gjør selv en tur på 10 minutt til rundt regnet over 300kr. Stiv pris, og det er ikke mulig å forhandle noe fastpris. Styr unna.

Takk, 926christofferk
Anmeldt 16. september 2023

Tok taxi fra Ullevål sykehus til Tonsenhagen. Det har jeg gjort mange ganger 8 det siste. Alle turen har hatt en pris på mellom 350 og 400 kr.
Sentrum taxi skulke ha 530 kr !!!
Svindel??

Takk, Tormod D
Anmeldt 15. september 2023 via mobile enheter

Tok taxi fra Tjuvholmen til Trondheimsveien - kom på 700 kr. Ren svindel. Burde lest her inne først. Kan ikke begripe at det er lovlig?

Takk, thomasbH5647KJ
Anmeldt 15. juli 2023 via mobile enheter

Tar fast taxi i Oslo sentrum, 40% dyrene enn Oslo taxi. Meiner dette er grovt lureri og anbefaler ingen å ta sentrum taxi

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 324kjella