“Ribbe med kun fett”
Anmeldelse av Telegrafen

Telegrafen
Vurdert som nr. 1 244 av 2 123 Restauranter i Oslo
Anmeldt 24. november 2023 via mobile enheter

Dersom du er glad i juleribbe som stort sett er fett så er dette stedet for deg. Kjør på.
Men dersom du er ute etter en smakfull juletallerken med mye kjøtt og sprø svor, finn et annet sted.

Dato for besøk: november 2023
Takk, RonnyB311
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på Telegrafen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023

Tusen takk for tilbakemeldingen din, RonnyB311. Det er ikke slik vi ønsker at man skal oppleve Telegrafen, og spesielt julemenyen vår. Vi skal ta det videre internt.
Håper du ønsker å gi oss en ny sjanse, og at du får en bedre opplevelse da.

Anmeldt 23. mars 2023 via mobile enheter

Skulle ut å spise med en kollega. Gikk tilfeldigvis forbi Telegrafen og fant ut at her måtte vi spise. Ble tatt imot på en høflig og fin måte - følelse av å være hjertelig velkommen. Vi bestilte bakt Torsk og en god flaske med Chianti. Torsken med tilbehør var .eget velsmakende. Til dessert ble det en liten ostetallerken med en brie, en blåmuggost og en annen jeg ikke husker navnet på. Lt i lt en meget god matopplevelse og god service.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, yngvard
Guest Relations Skagstindgruppen, Eier på Telegrafen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding yngvard😊 Vi håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 9. mars 2023 via mobile enheter

Svært fin atmosfære, nydelig mat og trivelig betjening. Veldig fine og ærverdige lokaler. Ga absolutt mersmak.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 384eirikd

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 384eirikd! Velkommen igjen🤩

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Besøk nr 2 i 2022. Her kan de virkelig sitt kjøtt. Perfekt begge ganger og noen av de beste kjøttrettene jeg har spist på norske restauranter. Fin størrelse på rettene til å kunne spise flere retter under samme besøk. Ikke for store og ikke for små.
Proffe servitører som bidro til å heve opplevelsen.
Kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, EmilieL1715

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding EmilieL1715😊 Vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 28. september 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: november 2023

Reisende som så på Telegrafen, så også på

Har du vært i Telegrafen? Del dine erfaringer!