“god stemning”
Anmeldelse av Spaghetteria

Vurdert som nr. 322 av 2 114 Restauranter i Oslo
Anmeldt 20. juni 2023

Koselige lokaler med utrolig god mat. Prøv den håndlagede pastaen.

Betjeningen er også hyggelig.

Avslappet og hyggelig restaurant. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Michael H
Ådne Skålid, Other på Spaghetteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Hei Michael!

Tusen takk for skikkelig hyggelig tilbakemelding! Sånt setter vi utrolig pris på!

Vi håper virkelig å se deg igjen en dag! Ønsker deg en lun og fin sommer :)

Hilsen team Spaghetteria

Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Ble tatt imot av en servitrise som ikke lettet en gang på smilebåndet. Bestilte spagetti med sjømat, spagetti var underkokt og smakløs. Kjæresten min bestille noe som smakte og så ut som en pasta og kjøttsaus man kunne like så godt ha laget hjemme.
Oppholde ble kort og ikke verdt pengene.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Charlotte O
Cecilia Magnusson, Annet på Spaghetteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2023

Hei,
Tusen takk for at du tar deg tiden til å komme med tilbakemelding til oss. Send oss gjerne en epost på booking@spaghetteria.no, vi tar tilbakemeldinger svært alvorlig og håper på å høre fra deg da 1-stjerner er ikke det vi ønsker å levere ved et besøk hos oss.

Ha en fortsatt fin dag!

Vennlig hilsen
Restaurant Spaghetteria

Anmeldt 26. mars 2023 via mobile enheter

Kom for en enkel pastarett for lunsj. Bestilte en Spaghetti olllo scoglio. Hjemmelaget pasta som brakte meg rett tilbake til Palermo. Tiramisu til dessert som var skikkelig digg- jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 767vegarh
Cecilia M, Annet på Spaghetteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2023

Tusen takk for din tilbakemelding, så hyggelig å høre at du har gode opplevelser i vår restaurant.
Håper at vi kan ønske deg velkommen snart ved en annen anledning.
Ta gjerne kontakt med booking@spaghetteria.no om du har noen spørsmål om fremtidige arrangement/selskap.
Vennlig Hilsen,

Anmeldt 25. februar 2023

Var der på en lørdag, lunsjtid. Det gikk raskt å bestille og å få maten, selv med mange gjester. Maten var helt grei, og porsjonene passe store.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, jabibro
Cecilia M, Annet på Spaghetteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2023

Hei!

Takk for en fin tilbakemelding!
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss, ta kontakt med oss på booking@spaghetteria.no så hjelper vi deg å reservere ditt bord ved neste anledning :)

Vennlig Hilsen,

Anmeldt 26. november 2022

Vi var der for å spise og drikke og satte oss ved et ledig bord. En servitrise kom bort til oss og skjente fordi vi egentlig skulle ha ventet på bordplassering. Om det var et skilt om det, så må det ha vært lite. Vi beklaget uansett.

Men så sa hun: Neste gang må dere ... Det tok kaka. Vi trenger ikke å bli oppdratt i en restaurant. Vi er voksne mennesker.

Så mens vi satt der, besluttet vi at det blir ikke noen neste gang. Men vi bestilte likevel noe å drikke. Etter ti minutter var det ennå ikke kommet selv om lokalet var nesten tomt.

Så gikk brannalarmen, så vi kansellerte og gikk. Maten kan vi altså ikke uttale oss om, bare om holdningen til servitrisen.

Lokalet var greit nok.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Jan T
Cecilia M, Annet på Spaghetteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2022

Hei,
Tusen takk for at du tar deg tiden til å komme med tilbakemelding til oss. Send oss gjerne en epost på manager@spaghetteria.no, vi tar tilbakemeldinger svært alvorlig og håper på å høre fra deg da 1-stjerner er ikke det vi ønsker å levere ved et besøk hos oss.

Ha en fortsatt fin dag!

Vennlig hilsen
Restaurant Spaghetteria

Reisende som så på Spaghetteria, så også på

Har du vært i Spaghetteria? Del dine erfaringer!