Dette er et litt merkelig sted. Det er nydelig og intimt interiør som gir en god atmosfære med belysning av levende lys. Skulle ut å spise, og var i utgangspunktet usikker på om dette var stedet i forhold til mat. Vi dro dit på tross av skepsis.
MAT: Vi bestilte 5 retter. En m østers, en m snegler, en potetrett, sandvich og andeconfit. 2 av rettene, snegler og potetrett var rett og slett nesten uspiselig. Sneglene smakte nesten ingenting og var seige som gummi. Dette syntes å være frosne "kjøpesnegler". Potetrett smakte som vasne, litt harske poteter som fløt i en vandig væske og det smakte virkelig ikke godt. Sandvich var vanlig lofftoast som smakte godt. Imidlertid var det meget ordinært. Østers var visst godt i følge den andre som var med. Andeconfit var meget mør og god med god saus og god pure. Også her smakte potetene rart og virket å være fryst eller gamle? Vi kjørte bil begge så det var ingen alkohol.
Service: Da vi kom var kun 2 bord besatt. Vi ble møtt av en hyggelig servitør som ga oss bord. Vi bestilte mat og fikk den første maten etter ca 40 minutter. Det ble observert at en av personale gikk ut og kom tilbake med en handlepose. Det vites ikke om handleposen inneholdt mat som skulle servers til gjester? Etter at vi hadde fått all maten vi hadde bestilt, satt vi i 35 minutter og ventet på at servitøren skulle komme til bordet. Det var i mellomtiden besatt 3 bord til, men det var ikke fullt i lokalet. Det var ikke uvennlige servitører, men det var for lite oppmerksomhet og oppfølging av "ferdigbestilte" gjester. Totalt sett får service IKKE godkjent og virker svært amatørmessig.
Totalt inntrykk av mat, service og atmosfære: Dette synes ikke å være et sted for å gå å spise. Service er for tregt og uprofesjonelt (det er vennlige servitører), og det trekker det totale inntrykket ned samt at prisene var meget stive i forhold til hva som ble servert av kvalitet på mat. Atmosfære/ innredning er alldeles nydelig, og en opplevelse i seg selv. Dette synes trolig å være et hyggelig vin sted ( vi drakk ikke vin/alkohol), men dette er ikke et godt mat alternativ i det hele tatt. Egentlig et litt merkelig sted som kunne vært så veldig, veldig mye bedre hvis mat og service hever seg betraktelig. Kommer ikke tilbake for å spise.