Stort og flott bygg, men bare en mindre del av arealet brukes til utstillinger. En rekke ulike temaer, som virker tilfeldig plassert og med få ganske få objekter til hvert tema. Mange av objektene hadde lite eller ingen informasjonen.
Dette var første gang jeg var her i Nationalgalleriet. Og det blir den siste, for det skal stenges.
Jeg var her med min datter en søndag i oktober 2018.
Det var en kjempefin utstilling og det var veldig fine lokaler. Det er veldig synd at dette skal stenge.
Vi vare en familie med en gutt på 3 år som besøkte museet. Hadde med barnevogn også og det gikk greit. Det var mange flotte vinduer med ganske ekte utstoppede dyr. Vi voksne syntes dette var en bra aktivitet, mens gutten på 3 år løp mest rundt og fikk vel ikke med seg alt. Det var mange barn og voksne som koste seg der. Bra i tredje etasje med levende film.
Fine utstillinger, men dårlig informasjon og meget lite serviceinnstilt personell. Anbefaler heller å bruke tiden din på en av se andre kunstmuseene i Oslo.
Spennende utstilling og Sohlberg har mange andre malerier å vise til, i tillegg til det mest anerkjente "Vinternatt i Rondane" !
Det er en mindre samling her enn i andre verdenskjente gallerier, men her kan man se noen få malerier av Matisse, Monet, Cesanne, Renoir, Van Gogh, Munch, Krogh. Det gir et vidunderlig inntrykk.