Åpen i dag: Stengt
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Nasjonalmuseet på
Anmeldt 10. mars 2019 via mobile enheter

- Hyggelig betjening
- Fine lokaler
- Godt lokalisert
- Gir et helhetlig innblikk i historie på tvers av verden.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, PrincessOUS
Anmeldt 4. februar 2019

Nasjonalmuseet skal flyttes til Aker brygge i 2020-21 og er nå stengt inntil videre. Den nye Nasjonalmuseet blir mye større og enda mer sentral enn nå. Vi for bare vente en så lenge og glede oss til den nye museet.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Bernard N
Anmeldt 27. januar 2019

Stort og flott bygg, men bare en mindre del av arealet brukes til utstillinger. En rekke ulike temaer, som virker tilfeldig plassert og med få ganske få objekter til hvert tema. Mange av objektene hadde lite eller ingen informasjonen.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Lars Erik A
Anmeldt 16. januar 2019

Dette var første gang jeg var her i Nationalgalleriet. Og det blir den siste, for det skal stenges.

Jeg var her med min datter en søndag i oktober 2018.

Det var en kjempefin utstilling og det var veldig fine lokaler. Det er veldig synd at dette skal stenge.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, 625livn
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Vi vare en familie med en gutt på 3 år som besøkte museet. Hadde med barnevogn også og det gikk greit. Det var mange flotte vinduer med ganske ekte utstoppede dyr. Vi voksne syntes dette var en bra aktivitet, mens gutten på 3 år løp mest rundt og fikk vel ikke med seg alt. Det var mange barn og voksne som koste seg der. Bra i tredje etasje med levende film.

Dato for opplevelse: januar 2019
2  Takk, MonaJ519