City Sightseeing i Oslo på hopp-på-hopp-av-tur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Nasjonalmuseet på
Mer informasjon
Anmeldt 2. juli 2024

Museet er fantastisk og jeg kommer gjerne igjen og igjen-:) Fine og varierte utstillinger i flotte omgivelser. Dog, spise vil jeg nok gjøre andre steder. Kafeen skuffet i dag. Salaten var intetsigende og smakløs. Kaffen kald.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Elisabeth K
Anmeldt 18. mars 2024 via mobile enheter

Her for andre gang, like interessant og spennende. Fine og informative utstillinger i 1 etasje (vi rakk ikke de andre etasjene denne gangen).

Avsluttet med en helt nydelig lunsj på cafeen i 1 etasjen. Veldig koselig sted med god atmosfære, super hyggelige og flinke servitører, og ikke minst veldig god mat. Vi bestilte snitter, hver sin med andebryst, och eplekake med is til dessert. Alt var veldig godt! Meget bra priser på alt også.

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, malina492
Anmeldt 8. februar 2024

Første turen til dette museet ble dessverre en skuffelse.

Opplevde at flere av vaktene hadde en nokså sjenerende oppførsel;
Mye bråk og lite diskret fremtoning, snakker høyt, står i veien for bilder.

Det var óg synd at noen rom var fylt av lyder og musikk. For meg bidrar dessverre dette til å redusere kunstopplevelsen og senker museet til et lavere nivå. Maleriene til Hertervig og Kittelsen trenger ikke å bli "løftet" av Grieg eller naturlyder.

Museer bør være et sted for stillhet, eller i det minste svært dempet støynivå. Det handler om respekten for kunstverkene og for de andre gjestene.

Dato for opplevelse: januar 2024
1  Takk, bj_rnevenv2022
Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Nasjonalmuseet er et fantastisk sted som inviterer igjen og igjen.
Kafeen i 2.etasje er oppsiktsvekkende dårlig organisert. Ikke ett eneste sted kan en lese hva slags mat de selger, ikke før det blir ens egen tur og en står foran disken. Det går seint med køen selv om de bak disken stresser.
Her er det stort rom for forbedring.

Dato for opplevelse: oktober 2023
1  Takk, Siri56
Anmeldt 20. oktober 2023

Flott utstilling av Harriet Backer. Men bygningen gir opplevelse av innestengthet og er egentlig ingen positiv opplevelse. Lunsj i 1 etasje er greit dersom du har masse tid og ikke ønsker å bli forsryrret, personalet ignorerer gjestene mesteparten av tiden

Dato for opplevelse: oktober 2023
1  Takk, Siri S