“Helt ok plass😊”
Anmeldelse av Riviera Restaurant & Bar

Riviera Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 274 av 2 108 Restauranter i Oslo
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Raskt vist riktig bord og meny og drikke kom ganske så umiddelbart. Treg med maten, men god mat.
Litt for stressede servitører

Dato for besøk: juni 2023
Takk, OnAir34400066322

Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Vi bestilte bord på 17 mai, så til restaurantens forsvar skal det sies at se hadde fullt hus, men de burde likevel ha taklet oss på en bedre måte. Det var en begrenset 17 mai meny, så det burde vært enkelt for personalet å ta bestillinger, og å levere ut det kundene bestilte. Vi bestilte først 5 alkoholfrie Mango daiquirys fordi vi var tørste etter å ha gått rundt i Oslo og sett på 17 mai toget. De drinkene fikk vi aldri, men bussboy’en som leverte oss maten skaffet oss ihvertfall vann.
Vi bestilte mat samtidig med fordringene. To av oss bestilte Filetto de Manza, og vi ba begge om stekemåte Medium/rå. Det kjøttet vi fikk servert hadde ingen rød eller rosa farge på innsiden. Ihjelstekt er nok beste beskrivelse. Heldigvis var saus og garnityr godt, så vi spiste det opp. Vi så ingenting til personalet etter at vi fikk maten så vi fikk heller ikke klagd, og ikke ønsket vi å vente på et nytt stekeforsøk heller…

Konklusjon er at det er nok av alternativer i Oslo, så vi tar ikke sjansen på at et nytt besøk kan bli bedre.

1  Takk, Jahn M
Anmeldt 23. mai 2023 via mobile enheter

Var her med en stor gruppe til lunsj. Vi var to personer som kom tidlig, og selv om det ikke var noen andre gjester der så tok det 20 min før vi fikk drikken vi hadde bestilt. Maten var middelmådig; lite smak og skuffende bunn på pizza Diavola, men pasta carbonara var smakløs og klumpete. Bestilte drikke underveis som aldri kom selv om vi purret flere ganger. Virket dom de var mer opptatt av å fylle lokalet enn å passe på at de som allerede var der fikk grei service.

1  Takk, joffarbb
Anmeldt 8. mai 2023

Kjempekoselig plass med god mat og utmerket service. Absolutt og anbefale ett besøk. Den steinovnsbakte pizzaen var ubeskrivelig god. Kommer igjen på besøk ved en senere anledning.

Takk, Terje A
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Fra ankomst var det elendig. Vi ble nødt av en hovmester som sto å spiste av en pastatallerken. Vi hadde bestilt bord men de som kom først av oss ble plassert i første etasje. Vi som kom sist ble sendt opp i andre etasje. Vi fant hverandre selv heldigvis. Fortet med oliven og focaccia var godt. Pastatallerken var overkokt og smakte bare chili. Blåskjellene var ikke særlig varme eller gode. Pizza ok. Dessertene var også noe bra og noe dårlig. Lokalene ok og god plass så pluss for det. Skjønner godt hvorfor det var lite folk her på en lørdagskveld. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, 580karib
Nina Helen Fasteland, Marketing på Riviera Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2023

Takk for din fyldige anmeldelse. Beklager at dere opplevde at en av de ansatte spiste da dere ankom. Det hadde vært veldig travelt den lørdagen, men skal likevel ikke forekomme. At dere ble passert i forskjellig etasje, er nok pga. en misforståelse, siden de som ankom først ikke var blitt registrert inn. Vi håper at dere sa i fra om maten til servitørene, så vi kunne få en sjanse til å rette opp i det. Vi får veldig mye skryt av maten vår, så dere har vært ekstra uheldige. Vi håper på forståelse og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Reisende som så på Riviera Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Riviera Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!