“Veldig fornøyd”
Anmeldelse av Riviera Restaurant & Bar

Riviera Restaurant & Bar
Anmeldt 13. juni 2024

God service og fin rolig atmosfære. Maten var også veldig god og man fikk det man betalte for.🤩
Tok litt tid når vi ønsket å betale, men det var også noe vår feil da vi ikke var veldig tydelige på å betale og ønsket ikke å forstyrre de ansatte.😅

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Caroline K

Anmeldt 17. mai 2024

Etter flere tidligere besøk hos dere med opplevelse av god mat og hyggelig betjening var det en skuffende opplevelse hos dere denne gangen. Blåskjell var av veldig små størrelse og tomme talerkner ble fjernet fra vårt felles bord lenge før 2 av oss fortsatt satt og spiste.

Takk, Mobile47093360710
Anmeldt 14. mai 2024

Vi bestilte Cæsar salat og burger til lunsj. Kyllingen var tørr og baconet brent. Burgeren kunne man lett lagd bedre hjemme, dette var burger fra fryseren til dyr pris.
Men pommes frites var veldig gode, med godt krydder.

1  Takk, nina S
Anmeldt 7. mai 2024

Service, mat og hyggelig sted som virkelig anbefales. Prisene er lave og porsjoner som metter, elegant sted med stil for både lunsj, middag og fest.

Takk, Anita U
Anmeldt 6. mai 2024

Svarte til alle våre forventninger - vi var 30 stk som skulle spise pizza og kose oss litt kvelden før Holmenkollstafetten. Her fikk vi veldig god mat - effektiv og hyggelig betejning. Beliggenheten var perfekt for oss og vi kommer gjerne tilbake hit.

Takk, Kari H

Reisende som så på Riviera Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Riviera Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!