Anbefales på det sterkeste, veldig fornøyd med servicen og rommet. Alt var rent og pent, pluss baren. På 12 etasje anbefales på det sterkeste, bra drikke og bartendere der. Veldig hyggelig ansette der, gjelder alle som jobber der.
Spør yasinyy96 om Radisson RED Oslo Økern
Takk, yasinyy96
Ingenting å klage på! Stort pluss for hundevennlig hotell som ikke koster ekstra, og personale som ville hilse på hver gang hunden gikk forbi. Flott roof top bar, god stemning hver gang vi har vært innom!
Spør lonecpedersen om Radisson RED Oslo Økern
Takk, lonecpedersen
Veldig rolig plass, rom ser veldig moderne ut, rent og veldig gode isolasjon, hyggelig personal, frokost er bare fantastisk! Garantert skal komme tilbake ved neste reise til Oslo. Rekomendert og anbefalt absolutt !!!
Spør ks2207 om Radisson RED Oslo Økern
Takk, ks2207
Hotellet er relativt nytt og flott innredet. Beliggenhet et godt stykke utenfor bykjernen, men med gode kommunikasjonsforbindelser (buss, bil, t-bane) og bl.a. matbutikker og restaurant i nærheten. Minus: for varmt på rommet med svak tempetaturregulering og vinduer som nesten ikke kan åpnes. Frokost: Lite kapasitet på kaffemaskinen resulterte i lange køer, noe begrenset utvalg i pålegg og eggerøre fra pulver. Ellers alt bra
Spør Hun-henne om Radisson RED Oslo Økern
Takk, Hun-henne
Svært positiv hotel opplevelse. Sentral beliggenhet mellom Økern og Hasle. Hyggelege personal i resepsjonen, svært service innstilt. Kommer svært gjerne tilbake ved en senere anledning. Anbefales på det varmeste.
Dato for oppholdet: mai 2023
Spør Jon L om Radisson RED Oslo Økern