“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Mon Oncle

Mon Oncle
Vurdert som nr. 296 av 2 110 Restauranter i Oslo
Anmeldt 24. mai 2023

Sinnsykt god mat og strålende service! Anbefaler alle å spise her. Dyrt, men synes det er verdt prisen. Kommer lett tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Inga b

Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Utrolig god mat, og veldig god service! Beef Wellington smakte utmerket. Bra vinutvalg. Dette kan anbefales!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Eskil H
Anmeldt 23. desember 2022 via mobile enheter

Dette er min nye favorittrestaurant i Oslo. Fantastisk meny med spennende og klassiske retter. Besøket overgikk alle mine forventninger.

Dato for besøk: desember 2022
3  Takk, Markus Wachek J
Anmeldt 5. oktober 2022

Stilige lokaler, flott servise og grei service. En av servitørene våre var spesielt hyggelig. Høy musikk ruger fra høytalerne, mistenker at dette kan være inspirert av Punk Royale. Litt merkelig kombinasjon da stedet ellers virker noe pretensiøst. Maten vi spiste var god. Små, men likevel mektige porsjoner til en voldsom pris. Blant annet kostet kanapeer med comtekrem og ibericoskinke 120 kr stk. Oppskåret kamskjell i safransaus med syltet, smakløs trøffel (overraskende nok ikke fersk, til tross for at det er i sesong) kostet rundt 500 kr. En av rettene ble servert mens en av gjestene var på toalettet og så glemte servitøren å komme tilbake for å presentere maten, en service som ikke samsvarer med prisen man betaler her. Ganske trist å komme tilbake til bordet til en rett som bare står der. Måtte vente i det som føltes som en evighet før vi fikk betalt. Pluss for en fantastisk nydelig Beef Wellington som var verdt prisen. Ellers god, men kostbar vin. Stiv pris på øl. Virker som det er en uskreven formell dresskode her også for dem som bryr seg om det.

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, glitterangell
Anmeldt 17. september 2022 via mobile enheter

Om prisene hadde vært lavere med tanke på hvor lite råvarer som faktisk benyttes hadde det nok vanket en stjerne til. Det faktum at det er Espen Holmboe-Bang som står bak synes være nok til at folk trekkes til Mon Oncle. Bordene er ujålete, lokalene likeså. Servicen unøyaktig og cafépreget ispedd litt pretensiøse fakter.
Maten er enkel og ujålete. Ikke noe galt i det men er man passe god på å lage mat selv kokkelerer du det meste selv i ditt eget kjøkken. Det i seg selv er det ingen ting galt med, men når prisen er rundt 350-400 for en forrett og hovedrett ligger på 500, da føles det ikke verdt det. Det var ingen eksepsjonelle smaker eller råvarer. Det var absolutt ingen ting som får meg til å tenke tilbake på opplevelsen av Mon oncle. Annet enn kanskje vinprisene. De glemmer du ikke-alt i alt : stedet er bare dyrt og intetsigende.

Dato for besøk: september 2022
2  Takk, Missjetlagged

Reisende som så på Mon Oncle, så også på

Har du vært i Mon Oncle? Del dine erfaringer!