Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 16:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig opplevelse

Alltid hyggelig med et show på Chat noir. Salen er hyggelig med små bord og lys og mulighet for... les mer

Anmeldt 10. april 2022
andrehaeraas
,
Fagerstrand, Norge
Fantastisk moro

Vi så på 12 gode råd som var fantastisk morsom forestilling. Litt klaustrofobisk i entreen, der... les mer

Anmeldt 3. desember 2019
anka345
,
Kongsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 31 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 46,68
Mer informasjon
fra USD 41,33
Mer informasjon
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
9
14
5
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
14
5
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 31 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2019 via mobile enheter

Vi så på 12 gode råd som var fantastisk morsom forestilling. Litt klaustrofobisk i entreen, der køsystemet kunne vært bedre organisert frem til garderoben, med informasjon og geleiding til sitteplasser og eller bar oppe. I trappa ble det ny kø for så å oppdage at dette var kø til bar oppe.
Alt i alt en fin opplevelse , men kunne blitt enda bedre uten den kaotiske starten.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

En veldig underholdende aften hvor vi fikk servert 12 gode råd fra Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen. Dette bør oppleves, veldig god stemning i hyggelig teater.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, eriktszabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2019

Det er veldig hyggelig å gå på show her når man sitter nede i salen. Små bord med lys, nydelig å ha et sted å sette drikken:) Intimt og bra.
Anbefaler og se et show her:)

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Var på åsted valen show, showet var veldig bra! Men stedet trengs en liten oppussing, spesielt herre toalettet, det er altfor få så man ender opp med å stå altfor lenge i kø. Prisene i baren er rimelig stive, men fint at servitørene kommer rundt og tar bestilling.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, christianaY975QW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Æreverdige fine chat noir! Såg på åpent forhold med Stenstrup, utrolig bra stemning. Bar i foajé samt servitører som kom rett litt før show. Fine og luftige plasser, anbefales :-)

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser