Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra kinoopplevelse

Var i salen Tancred for å se "The Shining". Veldig bra lyd og bilde. Det som er bra med Cinemateket... les mer

Anmeldt 13. april 2019
stelnor
,
Oslo, Norge
Favorittsted

Er man litt over middels glad i film og i tillegg synes det er kult med film som er litt sært, da... les mer

Anmeldt 12. januar 2017
linoa_nor
via mobile enheter
Les alle 20 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 48,32
Mer informasjon
fra USD 61,22
Mer informasjon
fra USD 43,93
Mer informasjon
fra USD 89,33
Mer informasjon
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
13
3
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
3
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 20 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2018

kinosalen her er helt grei men med et lite extra. denne plassen har et museum som er gratis og de er ganske bra egentlig med litt forskjellige ting gjør for å dronte vekk lit tid mens du venter. Jeg er her av og til
er ikkje så mye skrive om denne plassen siden det er bare en kino med eget lille museum.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Voyager50907
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2017 via mobile enheter

Er man litt over middels glad i film og i tillegg synes det er kult med film som er litt sært, da er Cinemateket stedet å være. Også kan man drikke øl, kaffe eller brus, og spise mat her.

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, linoa_nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2016 via mobile enheter

Ble invitert hit for å ha foredrag i forkant av visning av filmen "Under sanden" som omhandler tyske mineryddere i Danmark. Kinoen er fantastisk fin med bilde, lyd og fantastiske seter. Kafeen er koselig, kaffen og god om omgivelsene kjempefine. Det blir kino på meg her npr jeg er i Oslo

Dato for opplevelse: oktober 2016
2  Takk, ninapm73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2015

Fantastisk kino som er i samme lokalene som Filmens hus og Filmmuseet.
Her viser de Filmklassikere for voksne og barn for en billig penge, samt nye filmer som ikke blir vist på de vanlige kommersielle Kinoene.
De har også «Troll i eske» visning en gang i måneden, der de viser ny film som ikke har hatt premiere på vanlige kinoer ennå.
2 saler, kinosetene er meget gode med bevegelige rygger.
I tillegg har de gratis klippekort som gir deg hver 6 film gratis!
Filmmuseet er i samme lokale med gratis inngang, ta gjerne en tur innom mens du venter.
Flotte og store vente/mingle områder og kafe så ingen problem om man er tidlig ute.
Kafeen har småretter, øl, vin, kaffe, brus osv. De selger noe godteri men ikke Popcorn.
For øvrig har de kjekke låsbare oppbevaringsskap i garderoben.
Anbefales på det varmeste.
Nyhetsbrev om filmvisninger finnes her: http://www.cinemateket.no/medlemsinfo/nyhetsbrev

Dato for opplevelse: august 2015
2  Takk, Kristin_Norway_1001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2012

Billig medlemskap er lurt, og sjekk nettsidene med jevne mellomrom for å ikke gå glipp av noe spennende. Sender masse bra filmer du ellers bare kan drømme om å se på kino.

Dato for opplevelse: desember 2011
2  Takk, poesipiken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser