Vi fikk med oss premieren på James Bond på Colosseum Kino. Billettbestillingen fungerte godt... les mer
En av verdens beste kinoopplevelser. Film ses best på stort lerret og sal 1 er da rett sted. Bra... les mer
Det er verdt å ta turen til Colosseum for å se filmer i 3D. Morsomt med visning i taket av kuppelen, konkurranse før film, kinoverter som annonserer filmen.
Å se kino film i sal 1 er en utrolig opplevelse. Sal 1 er svær og har utrolig bra lyd. NB: Det er som regel kun de nyeste filmene som vises i sal 1, så se dem mens de er ferske
Så den nyeste Mission Impossible-filmen. Fra man gikk inn i Colosseum, så er det noe ekstraordinært. De ansatte er service-minded. Det kommer inn en kino-vert og ønsker velkommen til forestillingen og gir info i forkant av forestllingen (sal 1). Rett og slett det lille som gir hele opplevelsen et løft. Salen er episk, særlig med måten man prosjekterer reklame og pre-view av nye filmer på i taket på.
Veldig flott kino sentralt på Majorstua. Vi dro hit og så den nye Mamma Mia-filmen. Lett tilgjengelig kino. Flott lyd, stor skjerm og godt bilde. Kult med bilder i taket/kuppelen. Siden alt kan ordnes på nett kan du møte opp i det filmen starter. Setene var dog litt ubehagelige i storsalen, så kanskje nærmer de seg utskifting.
flott sted å gå på kino,var i den minste salen,men flott lyd og stort lerret gjorde opplevelsen bra.
Stor opplevelse. Oppgradert sal. Gode seter som man kan lene seg litt bakover i. Koppholdere. Nytt stort og fint lerret. Og ikke minst er kuppelen også tatt i bruk for effekter. Under Star Wars føles det litt som om man er ute i galaksen. Artig.
Selve kinoen er også bra. Bra med kiosker og utvalg. Artig med betjening som promoterer filmene. Og de står på for å holde lokalene i orden.
Kunne kanskje vært litt bedre toalettkapasitet.
Men skal man på en block buster er det hit man går.
Meget bra både kollektivt og bilparkering nærme også.