Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Norwegian Theater (Det Norske Teatret)
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk Per Gynt oppsetting!

Flott teater midt i byen. Vi så på oppsettingen av Per Gynt, med blant andre 93 år gamle Toralv... les mer

Anmeldt 1. november 2019
Offisersbladet
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Matiné sene 3

Abrahams barn M/Sverre Tindberg . Fenomenal forestilling . Etter forestillingen sen lunch på... les mer

Anmeldt 3. april 2019
thoru2014
via mobile enheter
Les alle 52 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 57,57
Mer informasjon
fra USD 45,57
Mer informasjon
fra USD 52,76
Mer informasjon
fra USD 45,57
Mer informasjon
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
31
13
4
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
13
4
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 52 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Festlig oppsett med masse humor og bra musikk. Ganske vågalt i forhold til rasisme og religion. Musikken er for høy i forhold til tale og sang

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Sentralt plassert teater i bysentrum. Trivelige omgivelser og et teater med gode sitteplasser. Enkel oppbevaring av tøy under forestillingen - selvhjelp.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Frysninger over hele meg. Maurstad bærer forestillingen. De andre skuespillerne gjør det også bra, men her er Toralf alt, og mere til. Tusen takk

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig restaurant i foajeen på det norske theatret. Spennende og velsmakende retter og en kafé aktig åpen atmosfære som innbyr til en god prat. Anbefales før theaterbesøk

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018

Vi besøkte teateret i helgen og så forestillingen The Book of Mormon. Det var en kjempefin opplevelse med masse flott skuespilleri og glitrende sang- og danseprestasjoner. Teateret som sådan var også helt superb: Mange synlige, hyggelige og behjelpelige ansatte, smart garderobeløsning, gode seter, brede trapper og så mange toaletter at man faktisk rakk å gå på do i pausen. Selv om teateret var fullsatt, føltes det ikke trangt og ukomfortabelt. Tusen takk for oss - vi kommer snart tilbake!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Beate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser