Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Norwegian Theater (Det Norske Teatret)
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk Per Gynt oppsetting!

Flott teater midt i byen. Vi så på oppsettingen av Per Gynt, med blant andre 93 år gamle Toralv... les mer

Anmeldt 1. november 2019
Offisersbladet
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Matiné sene 3

Abrahams barn M/Sverre Tindberg . Fenomenal forestilling . Etter forestillingen sen lunch på... les mer

Anmeldt 3. april 2019
thoru2014
via mobile enheter
Les alle 54 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 63,27
Mer informasjon
fra USD 44,36
Mer informasjon
fra USD 44,36
Mer informasjon
fra USD 48,79
Mer informasjon
Anmeldelser (54)
Filtrer anmeldelser
54 resultater
Vurdering fra reisende
32
13
5
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
13
5
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 54 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019

De to siste besøkene på Det norske teater har hvert en skuffelse. Masse støy i salen under forestillingene grunnet spising og drikking. Knasking og glass som trillet nedover benkeradene. Virket som besøk likt den gamle Rose-kjelleren. Ledelsen foretrekker nok at salget av alt mulig til å stappe inn i munnen er viktigere enn det som skjer på scenen. Kan ikke være morsomt for skuespillerene. Tror ikke vi kommer til å besøke Det norske teateret flere ganger.

Dato for opplevelse: november 2018
3  Takk, Thor Drange H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Festlig oppsett med masse humor og bra musikk. Ganske vågalt i forhold til rasisme og religion. Musikken er for høy i forhold til tale og sang

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Sentralt plassert teater i bysentrum. Trivelige omgivelser og et teater med gode sitteplasser. Enkel oppbevaring av tøy under forestillingen - selvhjelp.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Frysninger over hele meg. Maurstad bærer forestillingen. De andre skuespillerne gjør det også bra, men her er Toralf alt, og mere til. Tusen takk

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig restaurant i foajeen på det norske theatret. Spennende og velsmakende retter og en kafé aktig åpen atmosfære som innbyr til en god prat. Anbefales før theaterbesøk

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser