Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite italiensk”
Anmeldelse av Roald & Umberto

Roald & Umberto
Vurdert som nr. 55 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 200 - USD 500
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 22. august 2021

Vi besøkte stedet for et par dager siden med forventning om noe ekte italiensk. Dessverre var lite ved maten som minnet om det. "Klassisk" Bruschetta, av en eller annen grunn med en haug smeltet Norvegia ost, og Tagliatelle Carbonara hvor kun et par myke bacon biter viste seg sammen med godt innkokt pasta. Det kunne virke som om den smeltede Norvegia osten også var benyttet i denne retten. Maten kom etter ca 50 minutters ventetid, under ventetiden opplevde vi at innehaver med følge ble servert tilsynelatende utenfor tur. Brød ble ikke servert og kompensasjonsskålen med oliven hadde vi dessverre ikke behov for.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, dagpau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RoaldX, Proprietario på Roald & Umberto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2021
Google-oversetting

I understand that when you wait too much you aren't happy...but is not possible and absolutely weird that you write false info about our kitchen. A) We never used and we'll never use Norvegia cheese to prepare our dishes. Our kitchen is "open vue" and everyone can control that is true...Our cheese is Fiordilatte revet coming from Sorrento. B)In the carbonara we don't use the bacon but the "guanciale"like you have to do if you want follow the "ekte italiensk" tradition. 6/8 pieces are enough to give taste. If you put more, the pork fat will change the taste of the plate C) The bread is "on demand" : if you don't ask, you will not get, but perhaps is more satisfying to write a bad revue...D) My employees and me, we eat when is possible, not in batch list with customers...that, of courses are served before us, if the food is ready...E) The olives are a kind way to excuse us for the delay...but was not enough...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (347)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 347 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021

Vi kom hit en vanlig fredag ettermiddag etter å ha fått anbefalt denne restauranten av noen venner. Da vi ankommer får vi raskt bord, og servitøren tar bestillingen vår. Etter dette ser vi knapt henne igjen på over èn time. Vi får beskjed, etter å ha ventet på mat i nærmere 1 time og 15 minutter, at det har skjedd et uhell i restauranten, og at det kun er èn kokk som lager mat. På dette tidspunktet var vi svært sultne. Vi får beskjed om at kokken skal starte på maten vår på dette tidspunktet. Etter det som til slutt blir 1,5 time ventetid ser vi endelig at maten vår kommer, men skuffelsen blir bare større når min kjæreste som har bestilt en pizza med parmaskinke og mozarella, får servert en liten tallerken (forrett) med tre skiver parmaskinke og en klump mozzarella på.
Kort fortalt: Spis et annet sted. Opplevde hele restaurantbesøket som bortkastet, og servicen svært uproff. Rettene vi fikk og smaken veide dessverre ikke opp for dette heller.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, synnes96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RoaldX, Proprietario på Roald & Umberto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2021
Google-oversetting

Hi, in a place of 20 sq.meters it’s very singular that for one hour you don’t see one of the 2 waitress…perhaps they were crawl under the tables? I understand and I apologies, one more time, about the slow time of our service, but, in the kitchen, there are no space for one more person…and when one have problems, it’s difficult to do better…Anyway I realize, when you wait too much time, that the “revenge” go often on the quality of the food…and that’s not fair…The little “forretter plate”was in addiction to what already you have received on the table…not in sostitution…

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Jeg har spist både trøffelpasta og trøffelrisotto her, og det har vært helt nydelig begge ganger. I tillegg er det en veldig hjemmekoselig atmosfære her. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, mariagundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Sorry, Roald & UmbertoIngen god matopplevelse i dag når den polske kokken serverer pasta carbonara som tagliatelle med eggerøre (!!!) og kun et par store biter hardstekt bacon. Sjelden vi sender ut maten vi har bestilt, og det safeste ble derfor pizza. På toppen mangelfull service og en kranglete kokk. Synd. Lite Italia over dette….

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, M8996JSninaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RoaldX, Proprietario på Roald & Umberto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021
Google-oversetting

Sometime the people is so agressive that you don’t understand why….1) We do carbonara without cremfløte like other restaurants do out of Italia…That’s is the reason why you believe is “scrambled eggs” but this is the way to do…2) we don’t use bacon, like you wrote, but “guanciale””coming from Italia…but perhaps you never seen it before.. 3) the help chef was10 minutes at your table tryng to explain you..this is not good service ? your only answer was couple of times “You don’t understand..we are jiournalsts” 4) the Chef in the Kitchen have made 3 years of “instruction”in Italian way and is not Polish,,,Problem of race..?? We have people working there from Italia, Philippines, Norway, Ukraine..etc..BUT the owner is "ekte italiensk” from Napoli and we suppose that is a guarantee...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Sjarmerende restaurant i Gamlebyen med rød/hvite-duker og skikkelig utenlandsfølelse med hyggelig betjening, sjarmerende lokale og uteservering. Vi besøkte restauranten for første gang for 2 uker siden og har tatt turen dit 2 ganger til for å vise frem til venner og familie. Vi har testet det meste på menyen, og likte spesielt godt risotto med steinsopp, spagetti med lam og ravioli bolognese. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 156marianne_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Roald & Umberto, så også på

 

Har du vært i Roald & Umberto? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.