Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
City Sightseeing i Oslo på hopp-på-hopp-av-tur
277

Bestill på forhånd
fra
USD 42,43
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Norsk Folkemuseum på
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 6,00
Mer informasjon
fra USD 70,27
Mer informasjon
fra USD 97,14
Mer informasjon
Anmeldelser (3 804)
Filtrer anmeldelser
3 804 resultater
Vurdering fra reisende
2 282
1 148
299
59
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 282
1 148
299
59
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 804 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig kjekt besøk. Anbefales på det sterkeste! Ble værende i mange timer. Masse interessant å se på, god mat i kafeen og ekstremt gode lefser ble solgt fra eldhuset. Her bør dere legge et besøk:-)

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 570helenar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Supert utendørs museum. Imponerende formidling og fantastisk sted å besøke.
God lunsj har de også. Vi kommer tilbake

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Bruckner70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Skuffet over utvalget i gamle drakter. Artig å se gamle bygninger. Lite utvalg i kirker.
Ellers er det nok mer liv her en solskinnsdag på sommeren enn en kald høstdag.

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Her får man ett bredt bilde av norsk byggeskikk igjennom flere århundrer. Man får også innblikk i hvordan man har bodd igjennom tidene. Det er også flere utstillinger som viser både bank,post,baker,systue,bensinstasjon og mange andre.
Absolutt verdt ett besøk om man liker norsk historie.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, 847oddbj_rnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Vi har vært der sikkert 20 ganger før. Synes de har en fin utvikling. De trenger mere plass... Vi savnet draktutstillingen. Fin å vise våre utenlandske venner. Maten er som alltid en katastrofe .... må gjøre noe her. Uteområdene er innbydende og godt vedlikeholdt.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 538gunnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser