Var her med tre barn og både barn og voksne koste seg. Veldig gøy å se inni gamle hus og leilighetene fra forskjellige tidsepoker. Trekk for priser i kafeen, nesten 600kr for to rekesmørbrød, to øl og tre iser blir litt heftig.
Pandemiutfordringene ble ivaretatt med tydelige tiltak.
Særlig OBOS gården gav gjensyn med mine oldemødres-, bestemødres- og barndomshjem.
Folkemuseet er en flott opplevelse.
Deilig formiddag i solen. Vandrer rundt stavkirken fra Gol og fikk god informasjon fra verten der. Alltid artig å besøke museumsbutikken (og sukkertøysbutikken inne på museumsområdet) Det gjør ingenting at det ikke er så mange turister enda - blir god plass til oss
Veldig kjekt besøk. Anbefales på det sterkeste! Ble værende i mange timer. Masse interessant å se på, god mat i kafeen og ekstremt gode lefser ble solgt fra eldhuset. Her bør dere legge et besøk:-)
Supert utendørs museum. Imponerende formidling og fantastisk sted å besøke.
God lunsj har de også. Vi kommer tilbake
Skuffet over utvalget i gamle drakter. Artig å se gamle bygninger. Lite utvalg i kirker.
Ellers er det nok mer liv her en solskinnsdag på sommeren enn en kald høstdag.