Vi hadde en kjempedag med barnebarna. Spennende kriker og kroker, nystekt lefse, is og vafler, lekeplass og litt dyr. Ikke noen grunn til å stresse rundt, man kan la barnebarna gå foran.
Var her med 2 tenåringer på en nydelig varm dag. Da mye er ute, er det kjekkest når været er grei :-)
Datteren var mest interessert i stavkirka, men alle bygg var imponerende. Også utstillingen var fin.
Var også en tur innom cafeen for litt lunsj (pølse m pommes frites) og en god kopp Caffe Latte til hu mor :-)
Vi hadde en kjekk dag med å rusle rundt her.
Flott opplevelse for alle aldre. Vi var der i ca 4 timer. På den tiden rakk vi over det meste av området, men brukte ikke all verdens tid på alle utstillingene
Var her med tre barn og både barn og voksne koste seg. Veldig gøy å se inni gamle hus og leilighetene fra forskjellige tidsepoker. Trekk for priser i kafeen, nesten 600kr for to rekesmørbrød, to øl og tre iser blir litt heftig.
Pandemiutfordringene ble ivaretatt med tydelige tiltak.
Særlig OBOS gården gav gjensyn med mine oldemødres-, bestemødres- og barndomshjem.
Folkemuseet er en flott opplevelse.
Deilig formiddag i solen. Vandrer rundt stavkirken fra Gol og fikk god informasjon fra verten der. Alltid artig å besøke museumsbutikken (og sukkertøysbutikken inne på museumsområdet) Det gjør ingenting at det ikke er så mange turister enda - blir god plass til oss 😅