Vellykket besøk teknisk museum.

Besøk med barnebarn i dag. Det var spennende selv for en 5 åring. Masse lærerike opplevelser. Men... les mer

Anmeldt 1 uke siden
784pers
Oslo, Norge
Norsk Teknisk Museum: En Lærerik og Moro Opplevelse for Alle Aldre!

Norsk Teknisk Museum i Oslo er en spennende og interaktiv attraksjon som passer for både barn... les mer

Anmeldt 12. oktober 2024
Joakim L S

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 16. september 2018

Et veldig interresant museum. Hadde ikke trodd det var så mye å se. Brukte lengre tid der enn vi hadde trodd fordi vi så noe spennende hele tiden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Elin Heidi S
Anmeldt 14. september 2018

Denne museet har alt det tekniske man kan ønske seg + mye mer. Det er mye fra industritiden og mange artige maskiner og spennende ting. Flott museum som jeg kan anbefale.Ta trikken eller buss fra Storosenter eller sentrum.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Bernard N
Anmeldt 21. august 2018

Kom dit med 3 barnebarn på 9,10 og 12 år. Her var mye spennende å se ,være med på.De 2 yngste barna lagde gymposer ....veldig stas!!! Fikk tid til en liten ispause også.Tok toget tilbake til Oslo S etter 2 1/2 time.Like gøy for både barn og voksne ,og absolutt verdt et besøk

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Sissel T
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Museet er strålende bra, og fortjener en hel dag. Ta med egen mat. Meld deg/dere på aktiviteter ved ankomst. Vi laget filt-monster. Ungene (7, 9, 12 år) koste seg hele dagen.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, imflickring
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Hadde 4 timer her, barn på 8 og 11, de storkoste seg. Mye for voksne også, mye å gjøre, lærerikt og spennende. Sett av godt med tid

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, rolleifc