Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Morsom sted

Var sammen med barnebarna i noen timer på museet og det ble en herlig opplevelse for barna. Museet... les mer

Anmeldt 5. august 2022
Bernard N
,
Oslo, Norge
PÅ TUR

Barnebarnet (5 år) og jeg var innom her når vi var i Oslo. Fantastisk plass for barn og voksne. Vi... les mer

Anmeldt 25. april 2022
EINAR INGE L
,
Haugesund, Norge
Les alle 542 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 46,53
Mer informasjon
fra USD 53,76
Mer informasjon
fra USD 46,53
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
81 anmeldelser
fra USD 95,12
Mer informasjon
Anmeldelser (542)
Filtrer anmeldelser
542 resultater
Vurdering fra reisende
288
192
45
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
288
192
45
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 542 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Vi var her som en familie med småbarn på det som skulle kalles Lego event. Hele oppsettet med Lego event var utrolig dårlig, for det meste bare et lang bord med en haug med legoklosser som man kunne bygge og vinne noe? Selve tekniske museumet så akkurat likt ut som det det gjorde når jeg var der som liten. Det som gjorde turen hit bra var det showet som ble holdt av en "forskerkvinne" dette kan virkelig anbefales for store og små. Dette er er helt OK sted å reise en regnværs dag, men blir nok en god stund til vårt neste besøk. Maten i kantina var overaskende god til å være på et slik sted :)

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

For ett fantastisk museum. Vi var 2 voksne og 4 barn i alder 2-8. Vi hadde det kjempe kjekt. Var der i 6 tima, da stengte museumet. Vi kunne våre der enda lenger. Kjemi/fysikk show var kjempe kjekt

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Arild78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018

Et veldig interresant museum. Hadde ikke trodd det var så mye å se. Brukte lengre tid der enn vi hadde trodd fordi vi så noe spennende hele tiden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Elin Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2018

Denne museet har alt det tekniske man kan ønske seg + mye mer. Det er mye fra industritiden og mange artige maskiner og spennende ting. Flott museum som jeg kan anbefale.Ta trikken eller buss fra Storosenter eller sentrum.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Kom dit med 3 barnebarn på 9,10 og 12 år. Her var mye spennende å se ,være med på.De 2 yngste barna lagde gymposer ....veldig stas!!! Fikk tid til en liten ispause også.Tok toget tilbake til Oslo S etter 2 1/2 time.Like gøy for både barn og voksne ,og absolutt verdt et besøk

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Sissel T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser