Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ok

Noe skuffende. Mye stengte aktiviteter pga covid, noe som er greit men også litt ulogisk hva som... les mer

Anmeldt 1. juli 2021
Bolleroll
,
Aalesund
Lærerikt sted for store og små.

Greit å komme til . Parkering gratis for besøkende. Ikke ta plassen til de som reiser med toget... les mer

Anmeldt 4. mars 2020
tovegunn
,
Notodden, Norge
Les alle 533 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 41,55
Mer informasjon
Panoramatur i Oslo
37 anmeldelser
fra USD 43,02
Mer informasjon
fra USD 41,55
Mer informasjon
fra USD 71,71
Mer informasjon
Anmeldelser (533)
Filtrer anmeldelser
533 resultater
Vurdering fra reisende
284
189
45
9
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
189
45
9
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 533 anmeldelser
Anmeldt 4. mars 2020

Greit å komme til . Parkering gratis for besøkende. Ikke ta plassen til de som reiser med toget, det koster penger. Mye interessant se nettsiden og finn program. noen ganger har de et opplegg du bør melde deg på for å få være med på , skape ting og det er populært.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, tovegunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Vi besøkte museet i skolens vinterferie og det var en Zoo der. Først var det umulig å finne parkeringsplass og ingen ute for å dirigere trafikken. Jeg husket museet fra jeg var liten og stortrivdes der. Synes det er veldig dyrt å besøke museet! Det vae så fullt av barnehager, som var helt ute av kontroll. det var inge fra museet, kontrollører, som sørget for at det var en viss orden og system i galskapen.
Min anbefaling er å finne på noe annet med barnebarna enn å gå på teknisk musseeum.

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Veldig interessant museum, vi brukte to timer der en søndags formiddag. Voksenbillett koster 165kr og er verdt pengene.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, kenthroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Å besøke Norsk teknisk museum er spennende og lærerikt for både barn og voksne. Det er en del faste interessante utstillinger, i tillegg til utstillinger som baseres på forskjellige temaer. Barnebarnet vårt elsker å besøke Norsk teknisk museum.

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, h0gnep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2019

var her med et lite barnebarn. Han koste seg, med mange forskjellige aktiviteter. Mye interessant å se for voksne også.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser