Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Se gjennom høydepunkter
Historie. iIalt som er utstilt . Bla den første el.trikken i Oslo.Lydbånd fra Tandberg som jeg har er på museum

Den første fargetv jeg kjøpte er på museum!! Et helt fly. Caravell har jeg reist med. Også på... les mer

Anmeldt 18. august 2023
_yvindgeirj2021
Morsom sted

Var sammen med barnebarna i noen timer på museet og det ble en herlig opplevelse for barna. Museet... les mer

Anmeldt 5. august 2022
Bernard N
,
Oslo, Norge
Les alle 554 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra kr 570,00
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
156 anmeldelser
fra kr 980,00
Mer informasjon
fra kr 493,63
Mer informasjon
fra kr 1 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (554)
Filtrer anmeldelser
554 resultater
Vurdering fra reisende
293
197
45
12
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
293
197
45
12
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 554 anmeldelser
Anmeldt 4. mars 2020

Greit å komme til . Parkering gratis for besøkende. Ikke ta plassen til de som reiser med toget, det koster penger. Mye interessant se nettsiden og finn program. noen ganger har de et opplegg du bør melde deg på for å få være med på , skape ting og det er populært.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, tovegunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2020

Vi besøkte museet i skolens vinterferie og det var en Zoo der. Først var det umulig å finne parkeringsplass og ingen ute for å dirigere trafikken. Jeg husket museet fra jeg var liten og stortrivdes der. Synes det er veldig dyrt å besøke museet! Det vae så fullt av barnehager, som var helt ute av kontroll. det var inge fra museet, kontrollører, som sørget for at det var en viss orden og system i galskapen.
Min anbefaling er å finne på noe annet med barnebarna enn å gå på teknisk musseeum.

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Veldig interessant museum, vi brukte to timer der en søndags formiddag. Voksenbillett koster 165kr og er verdt pengene.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, kenthroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Å besøke Norsk teknisk museum er spennende og lærerikt for både barn og voksne. Det er en del faste interessante utstillinger, i tillegg til utstillinger som baseres på forskjellige temaer. Barnebarnet vårt elsker å besøke Norsk teknisk museum.

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, h0gnep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2019

var her med et lite barnebarn. Han koste seg, med mange forskjellige aktiviteter. Mye interessant å se for voksne også.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser