Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nå er jeg blitt helt sikker på at det er noe galt med dette stedet”
Anmeldelse av The Scotsman

The Scotsman
Vurdert som nr. 258 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 17 - USD 38
Kjøkken: Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Har besøkt dette stedet noen ganger og hver gang har enten jeg eller noen i følget blitt utsatt for vektere som har oppført seg helt merkelig. Jeg ser at mange her skriver om samme slags opplevelse så jeg forstår at vi ikke bare har vært uheldig og jeg vet at det har vært sånn langt tilbake i tid. Historiene er veldig like. Ufine vektere som jager ut gjester uten noen åpenbar grunn. Og det er ikke de som fremstår som overstadig på noen måte som blir plukket ut. Virker helt uforståelig. Nei gå heller litt lenger ned i gata. Der finner du et sted med hyggelig bartender (det mangler også på Scotten) og dørvakter som oppfører seg som dørvakter, dvs de passer på og holder orden, de lager ikke bråk selv. Dit går vi når vi skal hygge oss.

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, Liv J K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (545)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 545 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018

Vi hadde spist middag et annet sted i byen, og ønsket å stikke innom Scotchman for å spille shuffleboard og ta noen øl. Trivelig sted med god stemning og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, 552oleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
resthonas, Resepsjonssjef på The Scotsman, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2019


Hei Ole B,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det!

- Sarah @ The Scotsman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Sport pub. Mye musik kan sitte ute og ta en pils om man vil det. God service er litt høy ljud nivå men det går.

Dato for besøk: november 2018
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
resthonas, Resepsjonssjef på The Scotsman, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2019

Hei Venture370737,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det!

- The Scotsman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Trivelig pub i god skotsk stil! Ganske fullstappet lokale, men hyggelig stemning og musikk!

Anbefaler en pause her med en god Guinness

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 764joachims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
resthonas, Resepsjonssjef på The Scotsman, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2019

Hei Joachim S,

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det!

- Sarah @ The Scotsman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Scotshman pub leverer slik de alltid har gjort. Masse mennesker men god stemning. Proffe folk i baren.
Fullt mulig å finne plasser der man kan føre en samtale.
Levende musikk og autentisk stemning.
Place to be.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2018
Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarieL5385, Front Office Manager på The Scotsman, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018

Hei!
Takk for din fine anmeldelse, det setter vi stor pris på.
Velkommen igjen!

-The Scotsman Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Scotsman, så også på

 

Har du vært i The Scotsman? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din