Er i byen for å se håndball semifinale Norge - Tyskland, fredag 25-1-2019. Vi kommer forbi Scotcman og hører om de sender kampne. sendes i føsrte etasje får vi vite av dørvakt som gjør at vi går inn. Fotball sendes i 2 etasje for de som heller øsnker det. Mye folk allerede 30 minutter før kamp men vi finner et bort med en skjerm rett over. Alle skjermer viser hånball i 1. etasje. Kampen starter, god stemning intill en av stedet ansatte kommer bort til oss og opplyser at denne skjerm skal nå settes over til fotball ???? Son den eneset skjerm i 1 etasje. Uhørt, bare å gå fra stedet, ikke plasser å se kampen elelrs i 1. etasje. Nå sto det riktignok en lapp under skjermen at fotball skulle vises her men etter info fra dørvakt når vi kom oppfattet vi at hele 1 etasje skulle vise kampen i sin helhet. Her må Scotsman skjerpe seg... Forstår at de må ta vare på fotball fans men tross alt, hånball VM en gang i året og med Norge i en hovedrolle, fotball er flere ganger i uka , om ikke daglig.