“Flott brunpub med god stemning.”
Anmeldelse av Scotsman

Scotsman
Kjøkken: Hurtigmat
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. september 2024 via mobile enheter

Hærlig stemning og god service.
Dro innom for en øl, litt og spise på og en fotballkamp.
God mat, god drikke, rent og ryddig.
Kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2024
Takk, Monica K

Anmeldt 4. august 2024

Midt på Karl Johan - flott beliggenhet - elendig service.
Kaller seg sportsbar, men følger ikke eget program. Personell kan ikke programmet som presenteres både på nett og på oppslag. Viste OL sykkel i Jæger og måtte be om skifte av kanal. Måtte mase flere ganger. Plutselig skifte av kanal, og måtte mase igjen. Ingen lyd, bare j… høy musikk. Så fikk de endelig riktig kamp, men var det ikke lyd. Men det var tv2s feil. Alt i alt - en elendig opplevelse. Styr unna!

Dato for besøk: august 2024
Takk, rabernt2
Anmeldt 2. juni 2024

Vi kom inn etter en fin fon båttur på oslofjorden. Kjøpte oss en øl og ble deretter kastet ut ute. Noen spesiell grunn.
Veldig spesielt da ingen kunne se noen spesiell grunn til det.
Fikk ingen forklaring..
Kommer aldri til å sette mine ben der igjen . Ever!!!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Knut D
Anmeldt 15. mai 2024

Vi er styremedlemmer som skulle møtes på Scotsman for en matbit før vi gikk videre. Den sist ankomne fikk ikke servering fordi det ikke var mulig å betale via nett! Hva med å ha en plan B i slike tilfeller, som å få bruke Vipps eller å servere kunden inntil han kunne betale igjen? Et stort følge ved nabobordet fikk samme opplevelse, og gikk til et annet sted. Vi kommer ikke til å bruke Scotsman til våre møter heretter.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Pavane53
Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Bestillte Hotwings,når maten ble servert så luktet det som eddik,
Smaken kan ikke forklares siden det var utrolig syrlig og salt,
Klagde til servitøren,men han ble sur å sa at det var ingen andre som klaget på maten så gikk han.

Dato for besøk: september 2023
Takk, janbL4542MK

Reisende som så på Scotsman, så også på

Har du vært i Scotsman? Del dine erfaringer!