“Dyre priser, lite mat og farlige toalettdører”

1947 Gandhi Indisk Restaurant
Beskrivelse: Vi tilbyr en moderne indisk kulinarisk opplevelse med eventyrlige, autentiske indiske smaker. Vi har sommelier (vinkelner) på huset, som hjelper dere med vin som passer til maten.
Anmeldt 15. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger med tanke på anmeldelsene på tripadvisor, men ble alt i alt litt skuffet. Maten var god den og lokalet veldig flott, men synes prisene var høye i forhold til mengde mat. Vi fikk servert én liten bolle ris til to hovedretter (akkurat ris er jo ikke dyrt og burde være et minimum å få servert nok). Vi spurte også om de hadde papadums, men fikk til svar at de ikke hadde det, men at nanbrød var veldig likt... Men det er det jo ikke. Det var heller ikke alt på tallerkenen man kunne spise, da den ene forretten ble servert på små ukokte sorte bønner som kun var ment som pynt.

Vær også forsiktige om dere skal på toalettet, for dørene kan man rett og slett skade seg på. Moren min fikk handa skikkelig i klem. Hun sitter nå her med blå negl og lurer på om et bein i hånda er bristet. De dørene må jo være regelrett farlige for unger.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Kjersti H

2024 av 131 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2024

Maten var sååååå god💕💕 jeg elsket alt og jeg fikk sjansen til å prøve noen nye. Jeg elsket alt❤️tandoorin var saftig og godt og jeg kommer til å komme hit igjen👌👌servicen fra Os og Sana var super, det gjorde all maten 10 ganger mer bedre.

Takk, Noor M
Anmeldt 15. februar 2024

Et hyggelig spisested hvor du blir tatt vel i mot og får god forklaring på de ulike rettene. De serverer også populær gatemat fra gamle India. De er gode på kunnskap om drikke som passer til maten. Også gode valg av alkoholfrie alternativ.

Takk, Hanne T
Anmeldt 9. februar 2024

Kyllingen med kokos var vår favoritt, og den vinen vi fikk til var helt ypperlig. Virker som et sted som vil gi en hel opplevelse av smaker. God og kyndig service. Vi kommer gjerne tilbake

Takk, 769kjerstis
Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat med en fin atmosfære og hyggelig betjening! Anbefales om en ønske det lille ekstra i en middag ute på byen.

Takk, Sunniva B
Mistra karki, General Manager på 1947 Gandhi Indisk Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2024

Kjære Sunniva

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er begeistret for å høre at du likte maten vår, atmosfæren og betjeningen vår. Det betyr mye for oss å vite at du satte pris på opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss til andre som ønsker det lille ekstra under en middag ute på byen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Reisende som så på 1947 Gandhi Indisk Restaurant, så også på

Har du vært i 1947 Gandhi Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!