“Sannsynligvis den beste Toast Skagen jeg har spist!”
Anmeldelse av Hasle Linie Gastropub

Hasle Linie Gastropub
Vurdert som nr. 1 342 av 2 119 Restauranter i Oslo
Anmeldt 21. juni 2023

Pene lokaler, - og i juni så kan man velge mellom å sitte ute eller inne. Vi hadde en super serviceminded nederlandsk kelner. Jeg spiste en toast Skagen som var utrolig frisk og god, - tror det skyldtes agurken. Mannen min tok hamburgeren Ola Nordmann som han var veldig godt fornøyd med. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Ingeborg56

Anmeldt 10. mai 2023 via mobile enheter

Dååårlig mat. Verste på år og dager. Men pen plass, selv om steder som innerst i lokalet gir litt senterfølelse. Pils bra, men likevel så dårlig mat at dette forventer man ikke i 2023. Dra dit, ta en pils. Spis hjemme eller andre steder.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, kenneth j
Anmeldt 29. april 2023

Restaurant- industri.
Effektivitet istedet for opplevelse og service.
Automat- bestilling. Quick levering av drikke. Liten oppfølging av personalet. Ingen rydding av bordene.
Og maten, Entrecôte m/Bernanke, ikke i nærheten av hva det burde å være.
De må ta store grep før vi setter våre bein der igjen.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Jon R
Anmeldt 1. april 2023 via mobile enheter

Utrolig skuffende mat! Spis før du drar hit men ellers ganske ok! Grei utvalg av øl og avslappet atomsfære!
Bestilte det meste gjennom telefon! Veldig ok at det er vipps mulighet og alle kan betalte vær for seg!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Sara N
Anmeldt 5. november 2022 via mobile enheter

Koselig pub med en helt ok plassering mellom Løren og Hasle tbanestasjoner. Hyggelig betjening, mange av dem snakket engelsk. Mat var god, men litt dyrere enn det man burde forvente av en pub. Lokalet var stort og med mye lys.

Det som trekker ned var den høye musikken som ble spilt (ikke mulighet for å dempe volumet) og at prisen på maten var høyere enn forventet.

Dato for besøk: november 2022
Takk, kimmern28

Reisende som så på Hasle Linie Gastropub, så også på

Har du vært i Hasle Linie Gastropub? Del dine erfaringer!