“Elendig!”
Anmeldelse av Hasle Linie Gastropub

Hasle Linie Gastropub
Vurdert som nr. 1 363 av 2 069 Restauranter i Oslo
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Helt elendig. Maten veldig små porsjoner, dyrt og smakløst. Han «floormanageren» sykt uhøflig og besserwisser. Ølen tok 40 min fra bestilling til den kom. Akkurat flyttet til nabolaget men her kommer jeg ikke tilbake.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Andreas L

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Helt greit.
Dette er helt greit. Maten er ok og service som forventet. For meg var det litt lite mat men det smakte helt ok uten å utmerke seg på noen måte.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Marius J
Anmeldt 29. oktober 2023

Utrolig fine lokaler og hyggelig å ha noe slikt i nabolaget, men maten er meget meget dårlig. Har ikke prøvd meg på pizzaen enda, men har vært gjennom det andre. Fiskesuppe med to små fiskebiter og helt enorme mengder salt, og smakløs fish and chips var det siste. Prisene for denne maten er under enhver kritikk. Maten er ikke verdt pengene. Så styr unna menyen. Men hyggelig sted for pils og sosialt samvær.

Håper noen på huset leser dette og gjør noe med kjøkkensitusjonen. Et så fint sted fortjener bedre mat og meny. Jeg spiser ikke her igjen, før dette er fikset, og vil ikke anbefale noen andre å gjøre det heller. Men kommer for en pils eller to!

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Robin S
Anmeldt 21. september 2023 via mobile enheter

Tredje besøk. Like elendig hver gang. Dårlig service. Dårlig mat. Dårlig mat. Trist med et så dårlig sted i nabolaget. Vi kommer ALDRI tilbake.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, torgeirsvinsaase
Anmeldt 21. juni 2023

Pene lokaler, - og i juni så kan man velge mellom å sitte ute eller inne. Vi hadde en super serviceminded nederlandsk kelner. Jeg spiste en toast Skagen som var utrolig frisk og god, - tror det skyldtes agurken. Mannen min tok hamburgeren Ola Nordmann som han var veldig godt fornøyd med. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Ingeborg56

Reisende som så på Hasle Linie Gastropub, så også på

Har du vært i Hasle Linie Gastropub? Del dine erfaringer!