Prøvde å bestille bord til 10 personer i forbindelse med jobb. Når vi fikk første mail med bekreftelse på reservasjonen så var det en lang mail med masse å forholde oss til.
Først så var det info at vi måtte velge en 3-rettes chef meny, litt irriterende at vi ikke får velge fra menyen, men greit nok.
Deretter at vi kunne bytte ut noen av rettene mot et pristillegg og informasjon om at bordet er holdt av et par dager og at dem ser frem til bekreftelsen min. Fortsatt ok.
Men så kom alle reglene. Avbestilling senest 7 dager før, endring etter frist koster 500,- pr person. Hvis det avbestilles 24 timer før så koster det 750,- Det blir også lagt på en serviceavgift på grupper over 9 personer. Allergier må sendes inn 3 dager før. Det er mulig å justere ned maks 2 personer i reservasjonen, må gjøres 24 timer før ankomst.
Dette ble rett og slett for mange regler å forholde seg til. Vi er en forretningsmiddag og har ikke 100% oversikt over hvem som kan komme flere dager før. Vi har sendt ut invitasjon til middagen og måtte avvente svar og erfaringsmessig så blir det endringer i antallet rett før. Så vi gav opp Ekspedisjonshallen og valgte en annen restaurant.