Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
FindHotel
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 153
PricelineUSD 139
getaroom.comUSD 202
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 769)
Filtrer anmeldelser
1 769 resultater
Vurdering fra reisende
287
765
531
124
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
287
765
531
124
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 1 769 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

- litt kjip frokost
- Dårlige nøkkelkort
- Ekstremt dårlig wifi
- På mitt 5 dagers opphold, ble rommet vasket 1 gang.
- Dårlig ventilasjon, ekstremt varme rom. (Iallefall i 3. Og 10. etasje.

+ hyggelig personalet i resepsjonen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, bigboio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Grei beliggenhet m (dyr) parkering på utsiden. Rent og greit rom m bra bad. Standardrom med dobbeltseng. Pris under tusenlappen m frokost er akseptabelt i Oslo sentrum. Minus for et utrivelig område v bar og frokostsal. Minner om jobb/skolekantine. Tomt for kaffe v frokost trekker ned. Masete v bruk av heisen . Nøkkelkort for å komme opp i heis. OK hotel om du bare skal sove

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ronnyj121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg deltok på en todagers konferanse, og hotellet sviktet dessverre i alle ledd: Helt fra innsjekk til det siste måltidet i restauranten. Hotellet har ingen egen konferansevert, og det ble derfor en kaotisk start på konferansen da man oppdaget at hotellet hadde satt fram alt for få bord og stoler i forhold til det oppgitte deltakerantallet. I tillegg var det også problematisk å få det tekniske utstyret til å virke slik det skulle.
Manglende påfyll av rene kopper og glass ved kaffeautomatene utenfor møterommene.
Varmmaten på lunsjbuffeten var kald. Lite innbydende.
Rommet mitt ble heller ikke rengjort.
Man får sikkert i forhold til hva man betaler. Anbefales absolutt ikke!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018

Hotellet ligger sentralt til i Oslo sentrum. Kort avstand til det meste. Frokosten var bra med godt utvalg. Vi var 2 voksne og en ungdom som hadde et rom sammen. Rommet var bra, med et fint bad, men det var veldig liten plass når det var tre senger. rett og slett trangt

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Leif H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Frokost og barområdet var klinisk rent, og kjedelig. Fremstår som en jobbkantine. Frokosten ellers helt ok, men omgivelsene trekker mye ned. Rommene er ok, men svært enkle og fremstår som kalde og upersonlige. Savner kjøleskap.
Tvilsomt det blir et nytt besøk her for vår del, men det er likevel et helt greit sted.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Olaf B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser