Vi hadde sett frem til denne kvelden med store forventninger, men ble veldig skuffet. Som forrett valgte vi Popcorn shrimp. Denne var så sterk krydret at det var så vidt jeg klarte å få den i meg, med hikkeanfall. Som hovedrett valgte vi Saigon Duck med barbeque saus. Denne var til gjengjeld så tam i smaken og så tørr at det minnet om kalkun. Sausen, som så ut som tyntflytende suppe, hjalp ikke mye. Serveringen var lite delikat. Det så ut som noen hadde gått amok med en kinesisk kokkekniv og rett og slett hakket fuglen i småbiter. "Andemassakre" sa vi til hverandre. Lokalet hadde så dårlig akustikk at (det ganske siviliserte) julebord-følget noen meter unna fullstendig overdøvet vår tête-à-tête. Det eneste lyspunktet var kelneren, en blid og varm liten dame fra Filippinene. Hun virket så beskjeden at jeg ikke vet om hun turte å klage til kjøkkenet på våre vegne, men nå har jeg gjort det selv da. Beklager, Eight, men dette holder ikke. Og vi kunne ha brukt tusenlappen vår så uendelig mye bedre denne kvelden.