Brun restaurant med variert meny. Mye tyrkisk på menyen. Spiste Dr Grøgaard spesial. Den var bra!...
35–39 av 456 anmeldelser
Brunt sted, med meget god pepperbiff. Mørt og godt, god saus og frisk salat. Absolutt verd et besøk. Kommer gjerne igjen!!
Meget hyggelig og rask service. God enkel mat . Veldig hyggelige priser og god atmosfære. Snart 30 år dette stedet . God blanding av alle typer mennesker . Oslo stemning .
Svært hyggelig sted med hyggelig service og god mat. Dette var et «hull i veggen» det lønte seg å gå inn i. Hit kommer vi gjerne igjen!! Takk!
Vi brukte stedet som en naturlig avslapping under Høstsabbat festivalen. Stedet har godt utvalg i mat og drikke. Hyggelige folk som jobbet der.