“Topp mat og service til fornuftige priser.”
Anmeldelse av Il Colosseo

Il Colosseo
Anmeldt 20. januar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig atmosfære og topp service. Dette kombinert med fornuftige priser. Vi gleder oss til å komme tilbake!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Sølve R

Anmeldt 7. januar 2024

Lørdag 06.01.24 samlet jeg flokken min på denne restauranten. Vi var 9 personer fra 6 -95 år. For et sted, smårutete duker, murvegger og blomster i hele taket. Intimt og utrolig koselig.
Personalet var særdeles imøtekommende og profesjonelle med en herlig humoristisk tone.
Vi bestilte forskjellige retter og maten ble servert samtidig og den var helt utsøkt. En av oss har Glutenalergi…..men det var nada problem• 6 åringen uttalte at «dette var det beste måltidet ever», noe vi kan si oss enig i.
For alle oss, var dette en Amazing opplevelse på alle plan.

Anbefaler restauranten på det sterkeste!

GRAZIE 🙏

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Smaksbonanza
Anmeldt 1. oktober 2023

Dette stedet er en liten, skjult perle med italiensk mat. Det er en liten restaurant som var full hele tiden når vi var der. Jeg fikk på følelsen at vi var i Italia. Servicen var utmerket, maten var veldig god og atmosfæren var italiensk på alle måter. Desserten prøvde vi oss også på, ikke like bra som middagen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, annegretebr0dahl_
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Liten restaurant i koselige lokaler og veldig bra beliggenhet. Maten smakte godt, chefen kom og snakket med oss og man følte hjemmekoselig der. Greie priser også.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, 86jonasberg
Anmeldt 5. april 2023 via mobile enheter

Morsomt sted.
Sjarmerende innredet med noen morsomme bilder.
Litt slentrende service , men alltid vennlig, så det blir bare sjarmerende.
Nydelig Pizza.
Kald frisk øl.
Kun 1 toalett men det var rent og ryddig.
Anbefaler et besøk.

Dato for besøk: april 2023
Takk, eivindm2013

Reisende som så på Il Colosseo, så også på

Har du vært i Il Colosseo? Del dine erfaringer!