“Gjennomført dårlig fra start til slutt!”
Anmeldelse av KöD Frogner

KöD Frogner
Anmeldt 27. mai 2023

Jeg hadde den forferdelig opplevelsen av å bo over resturanten mens de gjorde den klar.
Dette var 2,5 år hvor alle retningslinjer ble brutt på det groveste!
De tok strøm, vann og internett bort, bråkte fra morgen til kveld uten å tenke på at folk bodde der. Dette er vurdert andmeldt grunnet forferdelig bo omgivelser! Sendte også flere mailer og meldinger til Kød med de brydde seg ikke spesielt. De sto i førersetet og og noen regler ble brutt var ikke det så nøye. En resturant bygd på lovbrudd etter lovbrudd..... Virker som en useriøs bedrift.

Men fikk endelig lov å besøke dette gudsforlatte stedet en dag i mai. Atmosfæren er dårlig, hele stedet virket kaldt og ikke spesielt imøtekommende. Prøvde å gjøre en slags small talk til vertskapet og kelneren men ble ikke spesielt godt mottatt. Jeg og min venn satte oss dermed ned men måtte vente flere minutter før vi i det hele tatt fikk menyer, vann etc. Selv om lokalet ikke var fullt virket personalet både stresset og ikke spesielt hyggelige. Når vi endelig fikk bestilt begynte ventingen. det gikk 15-20-25min før maten kom. Tanken på å forlate stedet og bare dra spratt opp i hodet flere ganger enn ønskelig. Maten var ok minus, ikke det verste jeg har spist men klarer å lage bedre mat hjemmet for å si det sånn. Ettersom kvelden ikke ble spesielt bra med verken mat, drikke eller atmosfære forlot vi resturanten ganske raskt (skulle forlatt steder før men maten tok såpass lang tid og få at vi sikkert satt der en stund totalt). Jeg spurte dermed min venn om hva hun syns og fikk til svar at til og med Egon slår dette. En enorm skuffelse fra første sekund, men med tanke på at jeg vet hvor lite de har lagt i å faktisk følge norsk lov når de bygde stedet kan man ivertfall si at de er seg selv lik. De gjør ingenting etter boken og skal du hit ville jeg senket forventingene kraftig. Det er synd at et slikt sted skal ødelegge et ellers ganske fint området. Stedet gir meg traumer nærmest. Her skal jeg ikke tilbake og det håper jeg ingen skal heller!

Dato for besøk: april 2023
3  Takk, Elling H
DiningSix Kundeservice, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Hei,
Takk for at du tar deg tid til at skrive til oss etter dit besøk hos oss.

Først skal jeg starte med at sige at det ikke var oss som gjorde ombyggingen av lokalet de siste 2,5 år. dette var utleier som sto for dette. vi overtok ikke lokalet før Februar i år. Det er selvfølgelig beklagelig at du har opplevet dette, uansett hvem som er skyld i det.

som det neste er det veldig beklagelig at høre at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss etter dere kom og spise hos oss.
Har du mulighet for at sende oss en mail på Info@koedfrogner.no med dato og navn for dit besøk, så skal jeg undersøke sagen og kommer tilbake til deg

Peter//KöD Frogner

Anmeldt 18. mai 2023

Nydelig mat, hyggelig atmosfære og hyggelige servitører. Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Gunvor S
DiningSix Kundeservice, Daglig leder på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2023

Hei,

Takk for tilbakemeldingen etter ditt besøk på KöD Frogner.

Det er hyggelig å høre at dere hadde en fin kveld hos oss!
Vi setter utrolig stor pris på at dere tok dere tid til å skrive denne fine anmeldelsen.

Håper dere tar turen tilbake ved en senere anledning!

Mvh,
Julie / KöD Frogner

Anmeldt 8. mai 2023

Nydelig lokale og service! Like fantastisk mat og drikke som alltid når man besøker KöD.

Alltid verdt et besøk.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Simon A

Hei,

Takk for tilbakemeldingen etter ditt besøk på KöD Frogner.

Det er hyggelig å høre at dere hadde en fin kveld hos oss!

Håper dere tar turen tilbake ved en senere anledning!

Mvh,
Julie / KöD Frogner

Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juli 2024
Morten Perdersen, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Anmeldt 20. april 2024

Dato for besøk: april 2024
Morten Perdersen, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2024

Reisende som så på KöD Frogner, så også på

Har du vært i KöD Frogner? Del dine erfaringer!