“Köd er bra! Superhappy etter 2 besøk”
Anmeldelse av KöD Frogner

KöD Frogner
Anmeldt 15. januar 2024

Alt som ble servert var supergodt. De som jobber der er også behagelig, hyggelig. Dette kan bli mitt nye favoritt sted.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Atle F
Morten Perdersen, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2024

Tusen takk for din positive tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du likte maten vår, og det er også hyggelig å høre at du opplevde våre ansatte som behagelige og hyggelige.

Vi streber alltid etter å gi våre gjester en god opplevelse, og det betyr mye for oss å høre at du vurderer oss som ditt nye favorittsted.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake, og håper å kunne fortsette å levere gode matopplevelser for deg.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele dine positive inntrykk!

Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

God mat og drikke ,påfyll av drikke kunne vore kjappere. Men lang tid for å få betalt. , ventet 25 min på rekning, før ein måte spørre igjen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, tore j
Morten Perdersen, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2023

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi setter pris på dine fine ord om maten og drikken vår. Vi beklager imidlertid forsinkelsen i påfyll av drikke og for ventetiden for å få betalt. Vi hører det du sier, og vil absolutt videreformidle observasjonene dine til personalet vårt.

Takk for din tålmodighet!

Jeg håper vi ses igjen! :)

Anmeldt 29. november 2023

Et ypperlig sted for godt kjøtt (ligger jo i navnet) bra service og gode viner
Vi valgte "after work" menyen og fikk en god forrett og super Entrecôte med tilbehør.
Vi er 6 stykker som av og til spiser middag sammen - ofte da et godt stykke kjøtt. Det er ikke alltid like lett å finne restauranter med godt kjøtt i Oslo til en fornuftig pris. KØD oppfylte våre forventninger absolutt både på mat, service og prisnivå.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Victor R

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så fin anmeldelse!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er flott å høre at du fant KØD som et utmerket sted for deilig kjøtt, god service og gode viner.

Vi er glade for at "after work" menyen levde opp til forventningene dine, og at både forretten og vår Entrecôte med tilbehør var tilfredsstillende. Det er spesielt hyggelig å høre at vårt fokus på kvalitet, service og prisnivå stod opp til ikke bare deres forventninger, men også den standarden vi har satt for oss selv.

Vi setter pris på din støtte og ser frem til å ønske deg og dine venner velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Vi bor i bydelen og booket oss inn på after Work deal, en fin mulighet til å teste ut stedet. Alt var over forventning, vi ses!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Lise H
Morten Perdersen, Direktør på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2023

Hei,

Takk for at du tok deg tiden til å sende oss en Feedback etter ditt besøk, det setter vi skikkelig pris på!

Det er kjempe flott for ossp å høre at dere trivdes hos oss, og at atmosfæren vår falt i smak - dette gjør oss stolte å få høre.

Vi ønsker gjerne å ha dere tilbake hos oss snarest!

Anmeldt 20. oktober 2023

Vi var her for første gang i går, superhyggelig mottagelse, blide ansatte og helt nydelig mat. Vi kommer garantert tilbake. Anbefales på det varmeste ❤️ Tusen takk for maten👩‍🍳👨‍🍳

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Anja Kløvstad J
Morten Perdersen, General Manager på KöD Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2023

Hei Anja,
Tusen takk for din anmelde av oss etter dit besøk. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til at anmelde oss.
Det er så deilig at se at dere har hatt en god kveld hos oss.
Dere er alltid velkommen tilbake om dere har lyst på flere gode opplevelser.

Reisende som så på KöD Frogner, så også på

Har du vært i KöD Frogner? Del dine erfaringer!