“Superb!”

Piazza Italia
Vurdert som nr. 4 av 2 121 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 5. juni 2023

Superb! Hit vil jeg komme tilbake! Nydelig italiensk mat i ypperste klasse. Og vennlig service og atmosfære. Kortreist Italia, for å si det sånn. Inger Helene

Takk, Inger Helene S
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2023

Kjære Inger Helene. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss til neste gang du kommer. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 1. juni 2023

God service, deilig atmostfære, og fantastisk mat! Delte en speke- og ostetallerken til forett med overaskende nok mer smak enn hva man forventer. Hva man regner som tilbehør til retten var like mye stjerna som spekenmaten og ostene. Ristede nøtter, saftige oliven, og kanskje de beste tomatene jeg noengang har smakt?? Til hovedrett hadde jeg en pizza som etter min smak var perfekt grad av tynn og sprø, og med masse smak. Å kunne holde en tynn bunn opp uten at den føles soggy og hengete i midten, og uten å være sprø som et flattbrød samtidig var en positiv overaskelse. Til dessert prøvde jeg Tiramisuen deres, en av mine yndlingsretter, og det var absolutt ingenting å klage på der heller. Måtte snike til meg noen smaksprøver av alle rundt bordet for hver rett vi fikk servert. En fantastisk kulinarisk opplevelse fra start til slutt, anbefales på det STERKESTE!

Takk, knutNesje
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2023

Kjære Knut. Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Det er gjester som deg som gjør det fantastisk gøy og jobbe på en restaurant. Vi lover å imponere neste gang også. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 1. juni 2023

hyggelig og hjelpsomservist som kom med et stort smil. Han hjalp oss med både anbefalig av mat og drikke, og forklaring av de gode retten. Prøvde ØL og pasta retten som begge var veldig godt. Vi satt ute, veldig koslig lokale, selv om stolene ikke var helt ideelt ute så var de gode nok. Litt lite muligheter mtp kjøtt variant, skulle ønske det var litt mer med biff elelr kyllig, men det er også forventet ved autentisk italiensk mat. Anbefales på det sterkeste! :)

Takk, Shang K

Tusen takk for at du deler dine opplevelser på restauranten vår. Takk for konstruktive tilbakemeldinger. Håper vi snart ser deg igjen. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 25. mai 2023 via mobile enheter

Vi blir møtt av hyggelige servitører. Får rask servering. Servitør kommer med vinanbefaling og treffer spot on! Nydelig vin, god atmosfære og nydelig pizza. Vi har en hyggelig kveld og kommer garantert tilbake

Takk, Liz Hege D
Arvid Krogh, Owner på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2023

Kjære Liz Hege. Tusen takk for en super tilbakemelding. Vi har jobbet mye med kombinasjonen mat og vin og skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å innfri neste gang også. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 25. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat, hyggelig betjening, super service og ekte italiensk atmosfære. Flott meny og vinkart. Bierra Moretti på fat. Restauranten anbefales på det sterkeste.

Takk, Brochmann
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2023

Kjære Mr. Brochmann. Tusen takk for at du vil dele din fine opplevelse fra restauranten vår her på Tripadvisor . Vi ønsker deg velkommen tilbake. Hilsen Team Piazza Italia

Reisende som så på Piazza Italia, så også på

Har du vært i Piazza Italia? Del dine erfaringer!