“god mat”
Anmeldelse av Piazza Italia

Piazza Italia
Vurdert som nr. 4 av 2 119 Restauranter i Oslo
Anmeldt 18. juni 2023

god pizza, god øl, god stemning! perfekt sted for en date! veldig hyggelig ansatte. fin atmosfære ❤️

Takk, Frida S
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. En date-night på Piazza Italia høres ut som en fantastisk ide. Håper vi ser deg her på nytt. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 16. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk sted! Nydelig og autentisk mat, hyggelig og behagelig atmosfære, og fantastisk service. Kan anbefales på det sterkeste. Jeg kommer tilbake!

Takk, Sara W
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2023

Hei Sara. Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding . Hele teamet på restauranten jobber knall hardt med å skape gode opplevelser. Vi gleder oss til å se deg her neste gang. Hilsen Team Piazza Italia.

Anmeldt 10. juni 2023

Superhyggelig atmosfære og fantastisk mat. Blide og serviceinnstilte kokker og servitører. God stemning 😊 vært her flere ganger og kommer helt sikkert tilbake. Så fint at de har vin på tapp: dvs. salg av både rød- og hvitvin på karaffel. En fin touch av Italia i Oslo 😊

Takk, Anne-Britt J
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding etter besøk i restauranten vår. Gøy at du likte vin på tapp. Håper vi vil se deg her flere ganger i løpet av sommeren. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 10. juni 2023

Veldig godt, ost og skinkefat til å starte med og helt fantastisk pizza som hovedrett. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Jonas S
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Håper vi vil se deg hos oss flere ganger i sommer. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 9. juni 2023

Utrolig god pasta. Fikk en duo av carbonara og trøffel som begge smakte fortreffelig. Deilig pistasj is til dessert. Flinke og hyggelige kelnere, og veldig koselig og intimt innredet. Anbefales!

Takk, oysteinw2022
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2023

Hei Øystein. Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding på restauranten vår. Håper vi vil se deg mer her i sommer. Hilsen Team Piazza Italia

Reisende som så på Piazza Italia, så også på

Har du vært i Piazza Italia? Del dine erfaringer!